Opis

USB C hub čitač kartica je Prijenosni многопортовый adapter plug and play značajka Bogata priključne stanice za mobilnog telefona, tableta, laptopa

Lice:

1. Сверхбыстрый USB 3.0: Ovaj čitač kartica ima jedan USB port 3.0 velike brzine prijenosa podataka do 5 Gbit/s, što je deset puta brži od uobičajenih portova USB 2.0.To vam omogućuje da brzo i učinkovito prenositi velike datoteke.

2. Široka kompatibilnost: Ovaj USB adapter C radi u načinu rada plug-and-play i ne zahtijeva vozača, što ga čini kompatibilnim sa širokim rasponom USB uređaja-C, kao što su pametni telefoni, tableti i prijenosna računala.

3. Kompaktni dizajn: Ovaj tanak i elegantan adapter je idealan za digitalne uređaje i lako stane u torbu za laptop.Aluminijsko kućište pruža učinkovit теплоотвод.

4. Dizajn s dva utora za kartice: Hub ima dva utora za memorijske kartice koje su kompatibilne sa većinom zastupljene na tržištu kartica SD i TF, što olakšava prijenos datoteka između različitih uređaja.

5. Led indikator: User-friendly dizajn led indikatora pokazuje funkcionalno stanje uređaja u stvarnom vremenu, pružajući jasan i praktičan način za kontrolu izvedbe.

Specifikacija:

Sučelje: USB /USB3.0/TYPE-C3.1/ za Lightning

Slot za memorijske kartice: SD kartica + TF

Materijal kućišta: aluminij legura

Boja: siva, srebrna (opcionalno)

Funkcija: Spojite mobitel / laptop /sinkroni proširenje USB sučelje za spajanje vanjskih uređaja za čitanje sadržaja memorijske kartice

Neto težina: 30 g

Bruto težina: 48 g

Veličina pakiranja: 150*80* 30 mm/5.9 * 3.2 * 1.2 u

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, predstavljena na slikama.Hvala!

Molim vas, neka devijacija mjerenja na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x čitač kartica USB Hub C

Više informacija

Broj modela

Čitač kartica USB HUB C

Slotovi za memorijske kartice

TF kartica

Instalacija

Domaći

Vrsta

TF kartica

Naziv

VODOOL

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5