Opis

Molimo navedite puno ime primatelja u vezi sa novom politikom ruske carine

U ovoj trgovini je sve baterije su podržani u veliko broju

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se prvi kontakt s nama.Odlučimo ih za vas.Molimo vas, ne otvarajte spor slučajno, u suprotnom ćemo, Apartmani-ante.com.hr, kao i Kineska liga prodavača запишут vas kao невозвращенца.I vi ćete biti blokirani.

Brend: Motorola

Karakteristike proizvoda: 100% original pravi

Model baterije: HG30

Kapacitet baterije je 3000 mah

Kompatibilan sa: za Motorola Moto G5s Plus XT1791 XT1792 XT1793 XT1794 XT1795 XT1805 XT1803 XT1806 XT1804 XT1802

Da je u upućivanju?

1 * baterija

1 * Kompleta alata

1 * Ljepljive etikete

1 nudimo izvornu kvalitetu i garanciju 2 godine, ako niste zadovoljni, ne ostavljaju negativne povratne informacije u znak odmazde za neispravan proizvod ili nešto što niste očekivali.Molimo, kontaktirajte nas!!Zadovoljstvo kupaca je naš prioritet.

Mi toplo pozdravljamo prodavatelja 2 W holesale.Ako ste rezervirali mješoviti model, molimo vas da nas unaprijed kontaktirate.Cijena će biti više razuman!

Nove litij-jonske baterije moraju biti u POTPUNOSTI NAPUNJENA i POTPUNO ISPRAZNILA 2-3 puta, prije nego što su u POTPUNOSTI KLIMATIZIRANI.Molimo, zapamtite da sve performanse i trajnost nove litij-jonske baterije postiže tek nakon 2-3 potpuna ciklusa punjenja i pražnjenja.Nakon 2-3 ciklusa da više nikada ne morate dovesti baterija u red!

Sve vrijeme razgovora i stanja čekanja je približan i ovisi o konfiguraciji mreže operatora, jačine signala i odabrane funkcije.Vrijeme razgovora i stanja čekanja u analognom načinu rada će biti manje, kao što je gore navedeno.

Detalji isporuke: 1. Molimo vas da potvrdite vašu e-mail adresu nakon što napravite rezervaciju.Poslat ćemo vam robu odmah nakon primitka uplate.(mi ćemo poslati robu u roku od 2-5 dana (radni dani, ne praznike sezona) nakon potvrde plaćanja platforma) 2. Prilikom potvrde narudžbe će se koristiti način isporuke po defaultu.Roba će biti poslana Bpost, Turkey Post, PostNL, CDEK ili drugima.Proizvodi se šalju iz Kine, doći do većine zemalja u roku od 20-45 radnih dana. 3. Ako želite, također možete promijeniti načine isporuke, kao što su UPS, DHL, FedEx itd. Naravno, morate platiti razliku u cijeni dostave.Detalje provjerite kod nas. (Platiti razliku u cijeni dostave na ovom linku,

4. Baterija je uobičajena roba za isporuku, procijenjeno vrijeme isporuke može biti duže od konvencionalnih proizvoda.Plaćanje: 1. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz sigurno plaćanje proces ESCROW 2. Molimo provjerite da li ste pročitali sve opis i slažem se s transakcijom prije kupnje.Jamstvo: 1. Ako niste zadovoljni izradu vaših proizvoda, molimo vratite ga u roku od 7 dana za zamjenu ambalaže ili povrata novca; Molimo vas da nas kontaktirate prije povratka.Oštećena roba se ne vraća. 2. Kupac je odgovoran samo za trošak povratne dostave jamstva za proizvode. 3. Prije povratka robe, molimo vas, provjerite da li ste dobili povratnu adresu i napišite "poklon" na listu dostave.Molimo vas da koristite normalne poštanskih usluga i obavijestite nas na broj za praćenje.Nakon što smo dobili robu, mi ćemo to popraviti ga ili обменяем što je prije moguće.O povratne informacije: 1. Mi se oslanjamo na naš ugled i zadovoljstvo klijenata, uspjeti.Stoga je vaše mišljenje je iznimno važno za nas.Molimo vas, ostavite nas 5-star ocjenu, ako ste zadovoljni našim proizvodom ili uslugom. 2. Molimo vas, ne ostavljajte nas nema gostiju, osim 5 zvjezdica, samo zbog isporuke.Nemamo puno izbora pri isporuci baterija. 3. Mi brinemo o našim cijenjenim klijentima i uvijek ćemo se potruditi da vam pomogne". 4. Molim vas, dajte nam priliku riješiti bilo koji problem.Mi razumijemo što strahove i frustracije možete doživjeti, i da će učiniti sve što je moguće, za rješavanje tih problema. 5. Molimo vas da nam, prije nego što ostavite negativan odgovor, ili otvoriti bilo koji spor na mjestu, jer uvijek se trudimo svim silama služiti našim klijentima, mi ćemo vam pružiti zadovoljavajuće rješenje.Drugo 1. Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz 2. Na sve e-mailove će biti odgovoreno u roku od 24 sata, osim ako niste dobili naš odgovor, molimo, molimo, pošaljite svoj post ponovno, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.Hvala za kupnju, ugodan provod.

Više informacija

Broj modela

HG30

Certifikat kvalitete

CE, RoHS, WEEE, UL, pse, ETL, FCC, MSDS, GS, KC, CB, CSA, EMV, SASO

Kapacitet baterija (mah)

2801 mah-3500 mah

Originalni ili ne

original

Naziv

VBNM

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Kompatibilan brand

MOTOROLA

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5