Opis

JANUS BPS-PAT Dva Montažna Ploča Tekstura PEI + Glatka PET Opružni Čelik, Hladno Парниковая Pločica za Voron 2.4 MK52 Ender 5 plus

FYSETC JANUS BPS-PAT-Ploča Obostrano Montažna Ploča se Glatko PAT I Teksturom Čelični Lim PEI za Voron 2.4 MK52 Ender 5 plus

1. Naslov: JANUS BPS-ploča za kućne ljubimce sa dual strani sklapanja

2. Materijal: glatka PAT + tekstura ПЭИ

3. Postojanost na temperaturu: strana PEI (maksimalna temperatura 190 ° C), stranka PET (maksimalna temperatura 100 ° C)

Pakiranje list: 1 kom.

4. Prednosti

1) Održavajte PLA, PETG, ABS, TPU, TPE, HIPS, PA-CF, drvo i druge teme

2) Lako nadoknadivi dogovor za ispis, skinite čeličnu pločicu nakon završetka ispisa i hlađenja i lagano savijte model, da biste dobili osloboditi od njega

3) se Koristi высокоэластичная sklopivi ploča od nehrđajućeg čelika, koji je otporan na изгибу i гнутью

4) otporan na Visoke temperature, jaka adhezija, nakon nanošenja glazure na površinu mogu se ispisati na ABS i drugim materijalima, koji se lako deformirani bez nanošenje ljepila

5) Текстурная površina s dijamantnim tekstura iz PAT ima алмазную tekstura na donjoj površini otiska, što je više lijepo

5. Mjere opreza:

1. Ako adhezija u prahu površine nije dovoljno, koristite dostupne u paketu brusnim papirom lagano poliranje površina za povećanje adhezije.

2. Otpornost na temperaturu površine s dijamantnim tekstura iz PAT je 100 ° C, a postojanost na temperaturu površine od prahu ПЭИ iznosi 190°C. Nos ne bi trebalo izravno dodiruju ploče, kako biste spriječili opekline na površini panela.

3. Udaljenost između prvog выравнивающим mlaznicom i platforma mora biti u roku od 0,05-0,2 mm, kako bi se osiguralo zapinjanje potrošnog materijala za tiskane platformi.Brzina nanošenja prvog sloja preporučljivo iznositi 10-25 mm /s, a ventilator je potrebno isključiti za prvih 1-3 sloja ispis.

4. Referentna temperatura različitih struka; PLA: 50-65 ° C, PETG: 70-80 ° C, TPU: 60-70 ° C, ABS: 90-100 ° C (površina od PET ne odgovara za ABS)

5. Выравнивающая mlaznica ne bi trebala biti previše nisko.Ako mlaznica поцарапает platformu, to će dovesti do trajnog oštećenja, ili, ako prvi sloj nanijeti previše nisko, adhezija će biti previše gusta, što će dovesti do rupture površinskog sloja oblika.

6. Preporučuje se izvaditi oblik nakon što se ohladi.Ako obrazac ne охлаждена, ona ima jaka adhezija i lako može spadati od površine.

7. Čelična ploča je potrošni materijal s vijekom trajanja, i ispravan način korištenja može se produžiti životni vijek.Molimo vas da koristite u skladu s navedenim zahtjevima!

Više informacija

Naziv

FYSETC

Tip elementa

Proljeće

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5