Opis

D20x75mm Vučenje Krug Mrežna Noseći Kabel Zatvoren Otvoren S Obje Strane, Niska Razina Buke Za Glodanje CNC Besplatna Dostava

Korištenje i mogućnosti: 1) Pogodan je za korištenje kada se izmjenično naprijed pokretu povodom, može biti ugrađen na kabel, cijev, cijev, vodovod i tako dalje igrati za hranom i zaštitu. 2) Svaki dio uže za vuču žice se mogu otvoriti, što olakšava instalaciju i održavanje.Koristite малошумное snažan, high speed kretanje. 3) uže za vuču naširoko koristi u CNC, elektronskoj opremi, камнеобрабатывающем opremi, стеклеобрабатывающем opremi, vratima i prozorima, strojevi za lijevanje pod pritiskom, robota, vozilo opremi prekomjerne težine, automatizirani skladištima.Plastični dizajn uže za vuču žice: 1) Oblik i uže za vuču žice podsjeća na krug spremnika, koji se sastoji od velikog broja veza između slobodno rotirajućim veze. 2) unutar jedne te iste serije буксировочных kablova high, izvan high, s istim korak, širine буксировочного užeta, radijus savijanja R može biti drugačiji izbor. 3) Spojite krug oko ploče lanca i sastav gornjeg i donjeg poklopca, uže za vuču može otvoriti svaki dio, jednostavno sklapanje i rasklapanje bez продевания navoja, kabela, cjevovoda, cijevi i sl. na uže za vuču nakon otvaranja poklopca. 4) Također su dostupni pregrade, kada je to potrebno krug je podijeljen prostor.U isporuku je uključeno:

1 metar X vučenje krug (dužina uključuje oba poprečna poveznika)

Napomena: Ako vam je potrebna druga dužine, možete ih postaviti, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo vam ponuditi cijenu odvojeno.

Izbor osnovnih parametara uže za vuču žice: udaljenost oko visine: Odaberite ugrađeni kabel, cijevi, cijevi, odvoda i sl. Kao jedan od najvažnijih приблизительных referentne visine, plus ne manje od 10% visine prostora unutar uže za vuču žice iste visine.Ako preklapanje kroz impozantan stvarne visine kao referentna visine.Širina: neke kablove, cijevi, cijevi, vodovodne cijevi izaberite deblji, s obzirom na njihovu vanjskog promjera i kao referenca širine uže za vuču žice, i ostavljajte ne manje od 10% širine prostora.Radijuse savijanja R: odaberite ugrađeni kabel, cijev, отводную cijevi i sl. kao kontrolni vrijednosti navedite maksimalni radijus savijanja i ostavite više od 10 posto slobodnog prostora.Koristite dužinu užeta uže za vuču = R + 0,5 + R hod / 2 Nakon savijanja užeta uže za vuču ukupna visina = 2R + vanjski visok uže za vuču načela objekata: Trebalo ostati 15% preostalog prostora za ugrađenih kabela, cijevi i tako dalje, Može se slobodno kretati u radijalnom smjeru uže za vuču žice, ne stvara napetost.Razlika je u većem promjeru žice treba držati odvojeno, distribucija težine, ako je potrebno, treba biti podijeljen разделительным list.I s brzom vezom, ili высокочастотном načinu rada, žice su se na jednoj razini jedni od drugih, ne polegnite ih na međusobno više vremena na kabel, cijev, тюбинге, etc.is preporučuje se koristiti za razdvajanje.

Primamo načini plaćanja koje Apartmani-ante.com.hr Escrow.

Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz sigurno plaćanje proces Escrow.

1). Dostava širom svijeta. (Osim nekih zemalja i APO/FPO) 2). Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja. 3). Šaljemo samo na potvrđena adrese naloga.Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave. 4).Prikazane slike nisu stvarni roba i su samo za vašu referencu. 5). Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika. 6).Ako niste primili paket u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca! 7).U skladu sa zahtjevima pravila net, mi ćemo proglasiti sve proizvode u skladu s prodajna cijena istinito, porez se određuje carinska kupac, a ne nama, u različitim zemljama različite stope poreza, tako da, ako bilo koji porez, kupac mora to shvatiti. 8). Zbog kupca, uključujući i -odbijanje potpisa za parcele-ili-odbijanje plaćanja poreza ili-razlog za slanje pošte zemlje kupca i tako dalje, kupac mora razumjeti sve gubitke.Mi smo odgovorni za nesmetano slanje robe iz Kine.Samo kao roba će napustiti Kinu, sva odgovornost pasti na kupca.

Imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana da se vrati ga s datumom primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 5 dana, smatra se da je koristilo, a mi ne ćemo izdati vam povrat novca ili zamjenu.Izuzetaka nema!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i broj vašeg spremnika.

Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što se kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa Apartmani-ante.com.hr.Ili možete odabrati.uplatite zamjenu.Mi ćemo poduzeti sve troškove dostave ako je proizvod (e) ne odgovara tvrdio.

Izdajemo jamstvo 6-12 mjeseci.Ako je proizvod neispravan, molimo vas da nam u roku od 3 dana od dana isporuke.Svi proizvodi moraju biti vraćeni u izvornom stanju, da imaju pravo na povrat novca ili zamjenu proizvoda.Roba vraća po isteku 15 dana od dana isporuke, mogu se popraviti.Kupac je odgovoran za sve troškove dostave.Pri kupnji to znači da je kupac dao prešutno odobravanje politike.Za više informacija, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo raditi s vama kako bi se postigla win-win ishod.

Više informacija

Maksimalni vanjski promjer kabela

17 mm

Struktura

Zatvorenog tipa, obje strane mogu biti otvoreni

Link na metar

30

Zaštita kabela opreme

Hladno krug

Трансмиссионная krug

Strojevi i oprema

Vanjske dimenzije

35x89 mm

Broj modela

20 serija

Tip elementa

Mehanički komplet / detalji opreme

Karakteristike

Niska razina buke

Materijal

plastika

S priključkom

DA

Korak

33,5 mm

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

unutarnje dimenzije

20x75 mm

Naziv

ONEBSTR

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5