Opis

Dobrodošli u naš dućan.

Naši proizvodi razlikuju pristupačnim cijenama i dobrom kvalitetom.Mi podržavamo дропшиппинг i veliko prodaju.Ako želite raditi s nama već dugo vremena, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam vrlo dobru cijenu.Srdačan pozdrav!

1. Ljepljiv kuka - Самоклеящийся сверхпрочный ljepljiv kuka, nije potrebno bušenje i nije potrebna noktiju, jaka adhezija.Kvalitetnog nehrđajućeg čelika, materijal PVC, družiti se maksimalno do 22 kg (10 kg) na zidna kuka, super vodootporan i маслостойкий. (Ne vise na udicu teške i opasne lomljive predmete).Jedinstveni prozirni dizajn ga čini gotovo nevidljivim i бесследным.Idealno za vaš ugodan uređenje doma, a također je idealno za dekoraciju svečane kuke, kao što su Noć vještica, Božić i ukras za zurke u povodu dana rođenja.

2. Ljepljiv kuka - visećeg kuka bez oštećenja radi na različitim površinama, kao što su drvo, keramičke pločice, keramika, staklo, plastika, metalna površina i sl. (brisanje prah i oštećenja oslikani zidovi prostorijama).Možete koristiti ljepljive zidna kuka za objesiti torbu / kaput / keys / москитную mrežu i još mnogo toga na glatku površinu zida / stropa, objesiti ručnici i kupaonski pribor na zid kupaonice, objesiti suđe za kuhanje / na кафельную zid kuhinje i ormar.

3. Ljepljiv kuka - Jednostavan za korištenje: nikakav alat nije potreban, jednostavno skinite poklopac, počevši od zgloba ljepljive kuka, stavite transparentni kuka na glatku površinu, выдавите zrak i kliknite na udicu od sredine prema rubu, da on u potpunosti прикрепился na zid, a zatim objesite svoje stvari kroz nekoliko sati (kroz 24 sata će biti bolje).

4. Ljepljiv kuka - za višekratnu upotrebu kuka: lako je uklonjen, i kreće se bez oštećenja površine.Ako želite ukloniti transparentno kuka na drugu lokaciju, na kojoj je, kako se nadaju, neće ostati nikakav trag. skinite kuka sušilom za kosu, isperite ljepilo za udicu, zatim osušite ga sušilom za ponovno korištenje. (Može se ponovno koristiti na glatkim zidovima, kao što su staklene i keramičke pločice; Napomena: Pucati obojene zidna kuka treba pažljivo i strpljivo, to može oštetiti zid).

Opis:

Naziv proizvoda: Ljepljive kuke Utilitaristički kuke

Materijal proizvoda: PVC/nehrđajući čelik

Boja proizvoda: prozirna

Veličina proizvoda: 2,36 inča x 2,36 inča

Težina proizvoda: 52 g / komplet

Sadržaj paketa:

6 x kuke

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5