Opis

Glavne točke:

1. Inovativni dizajn: Naša satna organizator za kuhinjski sudoper je dizajniran za održavanje čistoće vaše countertops zahvaljujući съемному поддону za kapi, koji se lako čisti.Stalak je također opremljen s kukama i vješalicom za kapute za ručnike za više udobnosti za pohranu, omogućujući vam da stanemo posuđe i ručnici za jednostavan pristup.Zahvaljujući posebnim dizajnom ovaj organizator će osigurati više prostora i udobnosti u vašoj kuhinji.

2. Materijali vrhunske kvalitete: Ovaj rokovnik za sudopera, izrađene od стойкого do erozije aluminija, pruža trajno funkcioniranje posao zahvaljujući visoko kvalitetnim materijalima.Njegov robustan i zaštićen od rđe dizajn ne razgrađuje i ne deformira, pružajući pouzdanu trajnost.

3. Veliki kapacitet: Naša sušilica za umivaonik, ima dovoljno prostora za pohranu svih vaših kuhinjski pribor, uključujući četke, spužve, krpe i ostala sredstva za čišćenje.Ona broji čak i posuđe veće veličine, kao što komade sapuna, zadržavajući kompaktan dizajn.

4. Jednostavnost montaže: Zahvaljujući čvrstim клеям možete sigurno postaviti kosu iznad sudopera bez bušenja ili alata, čime se štedi vaše vrijeme i energiju.Stalak nije lako uzdrmati ili pasti, koji osigurava trajnost i stabilnost.

5. Sveobuhvatna primjena: Idealno rješenje za maksimalno povećanje prostora za pohranu u svakoj sobi.Ovaj univerzalni stalak za prtljagu sudopere, lako se instalira u kupaonicama, kuhinjama, spavaćim sobama, balkonima i mnogim drugim prostorima.Montira se na sve vrste zidova, uključujući i pločice, mramor, metala i stakla - to štedi prostor na radnoj površini i odmah stvara uredan izgled.

Opis:

S lakoćom organizirajte zonu vašeg sudopera, koristeći naš Stalak za prtljagu školjki.Zbog velikog kapaciteta i съемному поддону za kapi idealna je za spavaće sobe i kuhinje.Otporan na eroziju dizajn štedi vrijeme i energiju, što je neophodan!

Tehničke karakteristike: 1. Naziv proizvoda: Stalak-organizator za sudopera

2. Veličina: (približan iznos)30*13*5.5 cm/11.81*5.12*2.17 inč

3. Materijal: svemirski aluminij

Lista: 1 * Front-organizator za sudopera

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5