Opis

SZYOUMY Prijenosni Lampa Na Solarni Pogon 15 W 130ЛМ Led Nabijena Solarni Panel 5 U Otvorenom Kampiranje Šator za Ribolov Noćna Rasvjeta

Postavke: Vrsta: Svjetiljka za sunčeve kamp Baterija: 3,7 850 mah Svjetlosni tok: 130ЛМ Izlazna snaga: 15 W Solarni panel: 0,8 W temperatura Boje: 5500-6500 Na Ukupan broj emitera: 12 kom. čips SMD 2835 s visokim люменом Duljine priključka: oko 3,5 m rasvjete: 8-10 sati Boja zračenje: bijela Materijal kućišta: plastika Osobina: 1. S kukom, lako nositi sa sobom 2. Nedostatak snage, može se koristiti punjač 3. Visoke performanse, praktičnost, trajnost 4. Dizajn s prekidačem za besplatno uključivanje / isključivanje, a ima svjetlosni signal kad se svjetiljka puni. 5. Pogodan za kućnu hitne uporabu i uporabu na otvorenom kao što su planinarenje, kampiranje, ribolov, plaža šator i tako dalje 6. Sunčeva svjetlost se temelji na solarne energije, koji je čist, nikad ne završava i ekološki čist. 7. Sustav uglavnom se sastoji se od solarne ploče, izvor svjetla i baterije. 8. Po danu, na suncu, solarna ploča može pretvoriti sunčevu energiju u električnu i akumuliraju ga u bateriji. 9. Idealna rasvjeta, kamp, kuhanje, rad, čitanje, hitne situacije i nestanka električne energije. 10. Izvor napajanja: solarni panel za punjenje od kuće struje.Upućivanje uključuje: 50 kom. solarna lampa

Poštovani klijenti, dobrodošli na YOUMYLED.I ugodne kupovine!Budući da smo profesionalnih proizvođača led svjetiljki u roku od 8 godina, možemo proizvoditi led svjetiljke u skladu s vašim zahtjevima.Cijena može biti usklađeni s brojem narudžbe.Kada ste dobili proizvod, željeli bismo mogli potvrditi u roku od 24-48 sati.I mi ćemo biti vrlo zahvalni za vaš pozitivnu ocjenu od pet zvjezdica!!!

Shenzhen You & My je profesionalni proizvođač i dobavljač led svjetiljki u Kini od 2007

Naši glavni proizvodi-led traka, led cijevi led svjetiljke, led reflektori, led downlight svjetiljke, led reflektori Lighbay i tako dalje.Proizvod je dobio certifikat CE, ROHS Biljka izravno nudi konkurentne cijene, dobre kvalitete.Dajemo garanciju 2 godine na sve naše proizvode.Dobrodošli na bilo koji partner iz cijelog svijeta na led tako što svjetiljke ili projekte za uštedu energije u vašem području, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće, kako bi vam pomogli pozivamo vas da nas posjetite!

1. Odgovorite na naše e-mailove u roku od 24 sata nakon primitka vaše poruke e-pošte,

2. Iskusni tim trgovcima naučiti napamet sva vaša pitanja.

3. Dostupna individualni dizajn.OEM i ODM su dobrodošli.

4. Ekskluzivna i jedinstvena odluka da će se dati našim dobro obučenim i stručnim inženjera i zaposlenika.

5. Našim distributerima dostupni su posebni popusti i zaštita trgovačkog dvorane.

Q1: Kolika je garancija na led proizvoda?

A1: Na led imamo jamstvo 2 godine.I neke posebne ponude s garancijom od 5 godina na zahtjev klijenta.

Q2: Što je temperatura boje?

A2: Shenzhen You& my Electronic Technology Co.ltds led rasvjeta led žarulje toplog, prirodna, čista i hladna bijela boja temperature izmjerene u Кельвинах (K).Što je niža temperatura, to je toplije svjetlo koje emitiraju led:

Toplo bijelo = 2700-3200 K

Prirodni bijeli = 4000-4500 Na

Bijela = 5000-5500 Na

Cool white = 6000-6500 Na

Q3: Da je CRI?

A3: CRI - to je pokazatelj koji odražava stvarne boje objekata.Veći GRI veće vrijednosti.Za led žarulja CRI prelazi 80. Za vanjsku rasvjetu kriterij iznad 70 recimo u većini aplikacija.

Q4: Kolika je tolerancija napona izmjenične struje za naše led?

A4: Njihova tolerancija na napon izmjenične struje iznosi +/- 10%.

Q5: Postoji li jeftina troškove dostave na našu zemlju?

A5: Za male narudžbe najbolje koristiti express (4-5 radnih dana DHL/FEDEX/UPS), a za veliko naloga, najbolje je koristiti morsku način dostave, ali je potrebno više vremena (oko 3 tjedna).Za hitne narudžbe nudimo dostave avionom u zračnu luku plus naš partner u isporuci šalje na vrata (u roku od jednog tjedna).

Q6: možete li ponuditi OEM led svjetiljka.

A6: Da, mi nudimo OEM led svjetiljka. OEM led mogu ponuditi svoj individualni laber i svoju šarenu kutiju.

Q7: O vrijednosti uvoza i carine za daljinsko prikupljanje?

A7: 1 Ako imate upit na объявленную trošak, molimo vas da nas obavijestite vlastitih vrijednosti u pakiranju, uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Odgovorni za te troškove snose kupci.

2. U nekim udaljenim područjima naplaćuje dodatna naknada, nadam se, vi ćete biti u mogućnosti ljubaznošću platiti svoje.U suprotnom, smanjit ćemo količinu robe, uravnotežiti naše troškove.I to možete provjeriti na web stranicama DHL prije kupnje. (ovo pravilo se odnosi samo na nalogu za besplatnu dostavu DHL-om)

Više informacija

Led čip

2835 led

Karakteristike

Solarna svjetiljka za kampiranje

Radna temperatura

od -20 do 50 °

Žarulja u kompletu

DA

Izvor napajanja

Solarna

Naziv robe

Prijenosni solarna lampa

Napon

6V

Certifikacija

CE, RoHS

Oprema

Boja kutija

Boja

Bijela solarna lampa

Baterija

830 mah

Prehrana

Lampa za punjenja za solarne baterije sa kapacitetom od 15 W

Lumen

led žarulja 130лм

Materijal kućišta

ABS

Korištenje

U NUŽDI

Razina zaštite

IP44

Podesiva svjetlina

No

Tip solarne ćelije

Ni-MH

Naziv

szyoumy

Vrsta baze

Oblika klina

Težina

0.18KG

Stil

Moderan stil

Izvor svjetlosti

Led žarulje

Broj modela

svjetlo solarne lampe

Garancija

2, 2 godine

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5