Opis

Napomena: U vezi s nedavnim stroge carinske досмотром, preporučuje se da odaberete: može brzo proći inspekciju, brzo doći do svoje kuće,

"Standard Кайняо za posebne roba" ,

"Cainiao Saver Shipping za posebne roba",

"Cainiao Standard - SG Air",

"TOPYOU"

Ako vam se sviđa naš shop, molim vas, dodajte naš dućan u svoj omiljeni dućan, kliknite "Pretplatite se", vi ste u mogućnosti dobiti pravovremene informacije o našim novim proizvodima i popustima i dobiti još veće popuste!Ako vam je potrebna roba, možete kontaktirati naš odjel za podršku klijentima i osigurati fotografije.

O pakiranju:

Jamčimo isporuku svoje robe u sigurnim uvjetima.Roba će se pakiraju u kartonske ili pjena koverte, da biste izbjegli oštećenja za vrijeme dostave.

O ovom proizvodu:

Ako predmet ne odgovara opisu ili ima kvar, će se izvršiti potpuni povrat novca.Svi proizvodi su 100% potpuno novi i pažljivo provjeravaju prije dostave.

Svi proizvodi su izrađeni od materijala za zdravstveno klase, 100% siguran i bezopasan je za organizam. (Kada prvi put otvorite malo miriše, to je normalno, jer je proizvod bio zapečaćen u roku od nekoliko mjeseci, molimo vas, operite ga i ostavite da se osuši prirodnim putem.Miris će uskoro nestati.)

O isporuci:

Poslat ćemo vam robu u roku od 1-2 radna dana.Rokovi isporuke ovise od zemlje do zemlje i ovise o čimbenicima kao što su vrijeme i praznicima.Ako vaš posao nije primljen u određenom roku, molimo kontaktirajte nas.

Što mi je činiti, ako imam kakvih problema s proizvodom?

Molimo vas prvo koristite proizvod u skladu s vodstvom za proizvod.Ako on i dalje ne može koristiti, molimo vas da se pravovremeno obratite se službi za korisničku podršku.Molim vas, nemojte pozivati proizvoljnih sporova.Smatramo da je komunikacija bolja, nego argumente.

Što se tiče radnog vremena:

Zbog razlike u vremenu, odnos će ostati, ali mi ćemo odgovoriti u roku od 1 radnog dana.molimo vas, strpljivo pričekajte.

Što se tiče povratne informacije:

Odnosimo prema našim klijentima kao prema prijateljima.Mi želimo da ste bili sretniji i manje brinuti o trgovačkim kod nas.Vaša podrška je vrlo važna za nas, molimo, ne zaboravite da ostavite nam 5-zvjezdice savjet, postanite pretplatnik trgovine, možete dobiti prioritet isporuke i odlične usluge nakon prodaje

Više informacija

Broj modela

CA00101036

Zemlja/regija proizvodnje

Kina

Pogodan za tip kože

Neutralan, Univerzalni, masna, Suha, Mješoviti

Tip elementa

Čuvanje i maska

Certifikacija

GZZZ

Broj potvrde

2022324115

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj komada

Jedna cjelina

Rok trajanja

3 godine

Funkcija

Liječenje akni, Anti-aging, Izbjeljivanje, Nadopunjavanje dubine

NETO TEŽINA

50 g

Sastojak

Astaksantin

Naziv

La Milee

Tehničke karakteristike

Standardna specifikacija

Korištenje

Cijelo lice

Paul

Ženski

Estetska efikasnost

hidratizirati, vlaži i omekšava kožu.

GZZZ

YGZWBZ

Broj u pakovanju

Veliki zgoditak

Vrsta

Maska za spavanje

Čisto sadržaj

50 g

Sastav

Tekuća

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5