Opis

Lice: Da je proteinski nit? 1. Posebno se doda ekstrakt svile, ekstrakt ptičje gnijezdo, полипептидные sastojci fusion, низкомолекулярные aktivni peptidi, izvedenim uz pomoć tehnologije biološkog энзимолиза, brzina apsorbira kože može doći do više od 90%, lagana prehrana, vertikalni i horizontalni lift za jačanje mladenačke kože i poboljšanje stanja kože Zategnuti kožu, разглаживают fine bore na koži, čini kožu podatnom i elastična. 2. Linija od svile фиброина, onu iz linije silk protein visoke čistoće.Ovaj svileni фиброин ima visoku elastičnost, dobra trajnost, netopiva se u vodi i u potpunosti odgovara strukturi vlakana kože.To je vrsta литический enzim, luči iz tijela тутового svilena buba.Proteinski linija u potpunosti je topiv u tekućem stanju i uz pomoć instrumenta ušao u sloj dermisa.Pod dejstvom temperature kože tekući фиброин svile pretvara u kruto фиброин svile, čime se čvrsto potezanje elastična mrežu u koži, dajući koži moćna sila.Podrška za stimulirajući fibroze kože, prodire duboko u дерму, stimulira regeneraciju kolagena i reorganizaciju эластических vlakana, regenerira okvir vezivnog tkiva za održivu podršku, dok se koža obnavlja elastičnost i borice nestaju.

Pakiranje uključuje: 1 paket, koji uključuje 12

učinak:

1. Podignite i povucite kožu, otpustite aktivnost navoja pomoću otapala u белковом otopini, nanesite nevidljivu mrežu na površini kože i postići подтягивающего učinak kroz chin-ups.

2. Borba s borama i poboljšati tonus kože. Vitamin E i hidrolizirane kolagen двунаправленно se upisuju na površinu kože, saturating kolagenom kako bi se postigao učinak prilagodbe.

3. Увлажните kožu i povećajte joj nježnost.Kombinacija malih molekula u белковом tekućem otapalu i гидролизованном kolagena može hidratizirati kožu i učiniti grubu kožu svilenkastom i mekom.

NAČIN PRIMJENE:

(1) Način primjene za svakodnevnu upotrebu:

1. Očistite lice, možete koristiti vrući ručnik u roku od 3-5 minuta, kako biste otvorili pore i olakšati apsorpciju kože

2. Эссенцию možete potopiti u toploj vodi na oko 40 stupnjeva, što može pomoći da se proizvod bolje apsorbiraju.

Pomoću alata za uvođenje u kući se postiže najbolji učinak

3. Proces knjiženja osigurava da proteinski linija će biti ravno i čvrsto za obavljanje ljusci.

4. Sprej эссенцию na proteinske liniju za otapanje (za otapanje potrebno nekoliko minuta), proteinski linija bistra, masaže, otopiti i впитайте ručno u: ožičenja.

5. Nakon toga, kao niti u potpunosti распустится, možete koristiti tehniku liftinga za masažu i apsorbira, a nakon završetka može se nanijeti masku увлажняющую

(2) Pomoću alata za izrezivanje radar line:

1. Očistite lice i nanesite na kožu vodeni эссенцию, otvoriti pore

2. Proces primjene osigurava da proteinski linija će biti ravno i čvrsto na koži.

3. Sprej эссенцию na протеиновую liniju za otapanje i polako ulazite u rastvaranja sa alatom radar line carving.

Više informacija

Certifikacija

GZZZ

Vrsta

Serum za lice, krema za lice protiv bora

podignite police

3 godine

Broj potvrde

2018076263

Sastav

Tekuća

Tip elementa

Serum za lice

Broj komada

KOMBINIRANI

Pogodan za

sve vrste kože

GZZZ

YGZWBZ

Broj modela

Proteinski linija sa zlatnim navojem

Paul

Ženski

Sastojak

Протеиновая эссенция Gold Essence

Oprema

Linija 12 / paketa

Funkcija

Anti-aging

Učinak 3

Hidratantna, protiv bora, Anti-aging

Naziv

Димоллаур

Zemlja/regija proizvodnje

Kina

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5