Opis

Karakteristike:

1. Naš set za nokte dip powder sadrži 8 najpopularnijih praha za обмакивания, koje će svojim ногтям vedar, svijetao i šarmantni izgled.

2. Ovaj set za manikuru dip se sastoji od prirodnih sastojaka i koristi kvalitetne formule, koji je vrlo izdržljiv na korištenje.Ona je tanka i elastična, svilenkasta, prozirne boje, ne oštećuje ногтевое krevet i može biti высушена na zraku.{227/500}

3. Ovaj skup u prahu za обмакивания nokte pogodan za stranke ili profesionalne aplikacije, kao što su vjenčanja, foto pucati, zurke, Božić, praznici i svakodnevno korištenje.Također je idealan poklon za većinu ljubitelja nail art.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Set za upis u prahu za nokte

Lista proizvoda:

Primer * 1

Adsorpcioni * 1

Sredstvo za čišćenje * 1

Brtveni sloj * 1

Četka za prašinu * 1

Turpija za nokte * 1

Alat za uklanjanje mrtvih stanica kože * 1

Prah za обмакивания * 8

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. 【Učinite nokte ljepši】 Uz naše set za nokte sa puderom za обмакивания možete sami kreirati različite vrste manikuru, jer na skupu ima 8 пудр različitih boja, koje će učiniti vaše nokte lakšim i privlačan.

2. 【Visoko kvalitetni materijal】 Ovaj set za manikuru dip se sastoji od prirodnih sastojaka i koristi kvalitetne formule, koji je vrlo izdržljiv na korištenje.Ona je tanka i elastična, svilenkasta, prozirne boje, ne oštećuje ногтевое krevet i može biti высушена na zraku.

3. 【Jednostavnost korištenja】 Skup za обмакивания u prahu za nokte lako nanosi se na prirodne ili umjetne nokte i može trajati više od 2 tjedna.UV / led lampa nije potrebna.

4. 【Sjajan poklon】 Skup za обмакивания nokte u prahu - prekrasan dar za većinu ljubitelja manikuru.Ako članovi vaše obitelji ili prijatelji vole stvoriti dizajn noktiju svojim rukama, možete im poslati naš skup.

5. 【Široku primjenu】Ovaj set za ronjenje na nokte pogodan za stranke ili profesionalne aplikacije, kao što su vjenčanja, foto pucati, zurke, Božić, praznici i svakodnevno korištenje.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj komada

KOMBINIRANI

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5