Opis

Alat za indukciju lica izvoz ion kozmetički alat za liftinga i tregeri, микротоковый kozmetički alat za pomlađivanje bora, pozitivne i negativne ione

Svojstva proizvoda

Funkcija: negativni ion, pozitivan ion,

Boja: bijela

Применимый scenarij: domaćinstvo

Uvod proizvoda:

Postavite na nisku, srednju i visoku prijenos 200 μa, 400 μa, 600 μa osjetljivosti Za različite dijelove kože i različitih područja ljudske kože.

Tri kozmetički glave za različite dijelove

Upravljanje LCD zaslonom

Postavljanje vremena svaku kozmetičku njegu

Lagan i prenosiv, koji se može koristiti kod kuće, u turizmu ili u salonima za uljepšavanje

Koristite s proizvodima za njegu kože.

Uvod proizvoda:

Pomažu u sredstvima za njegu kože prodiru u dublje slojeve kože i pomažu koži da apsorbira hranjive tvari koje se nalaze u sredstvima za njegu kože

Kolebanje kiselo-alkalnu ravnotežu kože

Smanjuju bore, probudi kožu, čine ga više blistava,

Smanjiti pigmentaciju i nestaju mrlje

Zateže kožu

Smanjuje pore kože

Napomena:

1. Ako ste korisnik iz zemlje u EU, pozivanje je moguće kreirati kroz "EMS", i ovaj logistički način je da pošaljete željeznicom u europske zemlje, a zatim i u europskoj službi za UPS.

Vrijeme prijevoza iznosi oko 35-65 dana. (Uključujući carinjenje i cijene)

2. Ako ste izabrali "Način dostave prodavatelj", molimo vas, imajte na umu da ovaj troškovi dostave se odnosi samo na nekim zemljama/regijama, pa nakon uplate, molimo, kontaktirajte nas i mi ćemo potvrditi s vama.

3. Kada je pošiljka stiže na vašu lokalne običaje, molimo vas, platiti porez i skini parcelu.Mi ne snosimo nikakve carine ili poreza na uvoz.Ako carina ne može proći iz razloga kupac i roba će biti vraćena ili uništena, ne povrat nema novca.

4. Ako se odlučite za DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, mi ćemo vam pomoći organizirati međunarodnu isporuku i dostaviti izravno na vašu adresu (usluga "od vrata do vrata")!Ako se roba isporučena kurir, kupac je dužan platiti porez samo na dan dolaska.

5. Prije potpisivanja morate provjeriti parcele, kako bi bili sigurni da je ona u dobrom stanju, a zatim ga prijaviti.Ako je pošiljka oštećena, molimo vas, napravite fotografiju, a zatim odmah podnesite tužbu u судоходную tvrtku, zabilježite broj pritužbi, a zatim stupite u kontakt sa mnom, mi ćemo vam pomoći.

6. Naše radno vrijeme: 9: 00-18: 30 peking vrijeme.U međuvremenu smo odmah ćemo odgovoriti na vašu poruku.U vrijeme prekida ne možemo odgovoriti na vaš post, molimo za razumijevanje.Odgovoriti ćemo vam u roku od 24 sata.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Standardni napon

220 U

funkcija

Podizanje kože, Podmlađivanje kože, Hidratizira kožu, Negativan ion, Pozitivan ion

Применимый scenarij

Potrošačke

Materijal

plastika

Broj proizvoda

MR219K

Izvor napajanja

Vanjski punjač

Model

SK0501

Boja

Bijela

princip rada

Ion +

Broj komada

Jedna cjelina

Naziv

LZHZXY

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5