Opis

Ovi paketi za lišće idealni su za prikupljanje i odlaganje lišća, otpadaka bilja i drugih otpada.Oni su izrađeni od trajnih materijala koji se lako suza i trajati dugo vremena.Oni su također jednostavni za korištenje.Osim toga, oni se sabiru za jednostavnu pohranu, kada se ne koriste.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Torba za lišće u dvorištu

Materijal: vodootporna tkanina Oxford

Kapacitet: oko 33 litara

Boja: zelena

Veličina: oko 18x2 inča (56 * 46 cm)

Pakiranje list:

Torba za lišće u dvorištu * 1

Napomena:

Operite u hladnoj vodi, da se smanji broj se koristi za čišćenje.Ne отбеливайте.Jednostavno osušite proizvod na zraku.

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona boja proizvoda može se neznatno razlikovati od prikazane na fotografijama.

Zbog razlike u upotrebu dimenzije, molim vas, dopustite razliku u iznosu od 1-2 vidi

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Široka primjena: možete koristiti ove vrećice za lišće ne samo za grabljanje i odlaganje lišća i otpada.Oni su također idealni za prikupljanje i skladištenje voća i povrća, sortiranje i razvrstavanje vaših stvari ili pakiranje ih na cestu.Ove torbe su korisne u različitim situacijama, bilo kod kuće ili .

2. Izdržljiva traka: Ovaj vreća smeća posebno ojačan čvrstim pojasom i elastičnim materijalom koji nije moguće rupture i рассыпанию.U njemu se mogu prevoziti velike količine otpada, bez ikakvih komplikacija.

3. Vodonepropusnost i trajnost: Izrađena od vodootporne tkanine Oxford, ove vrt torbe za list podnose kišu i snijeg.Tkanina je vrlo izdržljiv i trajan, pa čak i u teškim uvjetima to će trajati dugo vremena.

4. Robustan dizajn: Ovaj vrt vreća smeća ima elastična kosti od PVC-a, koji drži u vertikalnom položaju i otvoreno, što je više prikladan za punjenje i skladištenje.On je također opremljen s parom snažnih ruku koje omogućuju udobno nošenje ga i lako izbaciti sadržaj.

5. Lako nositi sa sobom: Torba za lišće Yard je izrađena od kvalitetnog materijala koji može izdržati veliku količinu lišća, ne razapeta.Zahvaljujući svojoj sklopivi dizajn on neće zauzeti mnogo prostora, kada ih ne koriste.On je također opremljen s mekim ručkama koje omogućavaju lako držati ga u ruci i nose sa sobom.

Više informacija

Materijal

plastika

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5