Opis

Naša silikonska četka za tijelo osigurat će luksuznu čišćenje.Zahvaljujući fine teksture i trajnog materijalu joj nije lako deformira.Lako ukloniti umor i взбодрит svoju kožu, jer je ona idealna za velike ili male ruke.Pogodan za masne tipove kože, ova četka je obavezan dodatak vašem redovito njegu kože.

Materijal: silikon

Težina: 112 g

Veličina: 12x3,5 cm

Popis;

Mekana silikonska četka za tijelo x1

Pogledajte detalje proizvoda

1. Trajnost: Uživajte tušem bez osjećaja krivnje uz pomoć ovog mekog silikona pročišćavati za tijelo, napravljen od jestivog silikona.Siguran i trajan, on se ne deformira i da će izdržati visoke temperature.

2. Uklonite umor: Oživite svoju kožu uz pomoć ovog mekog silikona pročišćavati za tijelo, koji učinkovito массирует kožu, poboljšava cirkulaciju i zdravlje kože.Njegove finije teksture, visoke gustoće i visoka otpornost skida umor.

3. Lakše ljuštiti: Naš mekana silikonska četka za tijelo opremljen высокоэластичным remenom, koja ne klizi i pogodan je za ruke bilo koje veličine.Njegov udoban dizajn omogućuje glatka i učinkovita ljuštiti svaki put.Osim toga, lako je dokučiti i držati čistim.

4. Prehrana kože: Naš mekana silikonska četka za tijelo pruža blagi piling, koji je duboko čisti pore.Uz blage i ugodne za kožu fine teksture, čini kožu glatko i nježno, dajući vam opuštajući osjećaj od duša.

5. Univerzalni dizajn: Poboljšati obnova kože uz pomoć našeg mekog silikona četka za ribanje za tijelo, savršeno pogodna za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu, normalnu, suhu i masnu kožu.Naš četke za kosu nježno ljušti mrtve stanice kože.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj modela

Mekan silikon strugalica za tijelo

Tip elementa

Pribor za kupanje

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5