Opis

Crijevo za 100-noga Širi gibljivu cijev s 10-funkcionalne tuš tropska kiša, 4-слойным lateks i mjedenim фитингом 3/4 inča, jednostavan Za pohranu Vrt gibljivu cijev

1.10 Распылительная mlaznica s podesivim uzorkom: Прорезиненное vanjski pokrov ne klizi i povoljno. 10 načina navodnjavanja za svaku potrebe za navodnjavanjem.Ova сверхмощная mlaznica je jednostavan za korištenje dizajn upravljanje velikim prstom, možete podesiti pritisak vode i kontrolirati protok vode jednim palcem.Jednostavna kontrola protoka bez cijeđenje pruža kontrolira protok od meke, osjetljive duše do velike brzine mlaza. Opremljen držačem za crijevo, jednostavan za rukovanje i čuvanje.

2. Širi crijevo za vrtnog crijeva: crijevo bez kinks i aluminijski puta za dovod zraka pružaju mogućnost proširenja 3 puta kada koristite (dužina od 33 metara do 100 metara), a isključen je skuplja do početne duljine crijeva za samo nekoliko minuta.Lagan i prenosiv.Zadebljana lateks unutarnja cijev u kombinaciji s gusto pletenje vanjsku tkaninu pružaju dobre performanse pri ekspanziji, i on nikada ne спутается, ne скрутится, ne перегнется, ne pada i ne brkati tijekom korištenja.

3. High-end extensible crijevo - gibljivu cijev izrađena je od 3-sloj lateks jezgra visoke gustoće i tkanine visoke čvrstoće 3750D kako bi se spriječilo curenje i kvar.To fleksibilno crijevo prošao test za trajnost pri 2000 использованиях i može da izdrži pritisak vode do 12 bara i temperaturu od 41 do 113 stupnjeva Celzijusa.Crijevo kompaktan, ultralight, убирающийся, vrlo prenosiv i разборный, pogodan za svaku upotrebu.

4. Univerzalna oznaka i savršen poklon: crijevo dolazi sa 1x 100ft, 1x pištolj za vodene crijeva, 1x vješalicom za kapute za crijevo, 1x torbu za pohranu, 3 x rezervnim уплотнительными prstenovima, koji su lako pohraniti na priloženom vješalice ili u posebnoj torbi na pertla.Ušteda prostora.Čini dar.Odlično za pranje home/auto/spol/dvorišta / staze, zalijevanje vrta, čišćenje kućnih ljubimaca, zabavno ili poslovnu upotrebu.

Konektori 5,3 / 4 "i 1/2" - 100-noga extensible crijevo dolazi s velikim spojnicama 3/4 "i 1/2" inča, oni ne hrđa, ne propušta i ne ispucati, i ovaj spojnica za crijevo namijenjena je za dugotrajno korištenje.Ergonomski sprej za zaštitu od umora, omogućava lako kontrolirati protok, pri tome ga je lako držati.

1. Kada koristite proširivi crijeva povećava u dužini od tri puta, a njegova težina iznosi samo jednu petinu od tradicionalnog vrtnog crijeva.

2. Mi smo sigurni proizvodimo naše proizvode, odabirom visokokvalitetnih materijala s najstrože kontrole kvalitete i dokazanu tvrdu ambalažu najnovijom tehnologijom.

3. Ovaj crijevo prikladno za sve vaše potrebe u navodnjavanje na otvorenom.Vrt crijeva olakšavaju rad u vrtu.

4. Ušteda prostora.Možete napraviti dar. Lagan, fleksibilan, dovoljno dugo da s njima je lako i jednostavno manevriranje u vrtu.Idealan za sve vaše potrebe u navodnjavanje na otvorenom, uključujući i pranje kuće, vozila, spol, dvorišta, zalijevanje vrta, pa čak i za čišćenje kućnih ljubimaca.

Više informacija

Materijal

Guma

Tip bubnja za vrtnog crijeva

Crijevo za dovod vode

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Vrsta

Zavojnice za vrtnog crijeva

Funkcija

Regulirano, zaštita od abrazije

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5