Opis

Karakteristike:

* LAKO se ČISTI - svaki silikonsku formu nakon korištenja može se prati ručno ili staviti u perilicu rublja za brzo čišćenje;

* Otpornost na toplinu - Silikonski kalup za krafne se mogu prati u stroju za pranje posuđa i pećnici, naše obrasce za čokoladu su pogodni za mikrovalnu, puhački ormara, hladnjaka, zamrzivača.Siguran temperaturnom rasponu je od -104°C do +466°C (od -40°C do +230°C);

* Izbor POKLONA - Kuhati krafne različitih okusa putem našeg obrasca za krafne, pakiran u prekrasnoj poklon kutiji, to je dobar izbor poklona za svoje prijatelje.

* Uživajte u kuhanje krafne zajedno sa svojom djecom, koristeći našu silikonski kalup za krafne, to je sigurno da će biti vrlo zabavno.

* Silikonska forma za krafne idealna je za kuhanje krafne, čokolade, marmelada, помадки, minijaturne slastica, maslaca, kocke leda, želei, masnih бомбочек, karamela, svijeće.Uživajte u izradu rukotvorina svojim rukama zajedno sa svojom djecom.

Tehničke karakteristike:

Naziv: Kalup za tortu za krafne

Materijal: silikon

Boja: ljubičasta + zelena + žuta + plava + pink

Jednu veličinu: 27 * 17 cm

Težina jedne kutije: oko 72 g

Sadržaj pakiranja:

5 * Oblik za tortu za krafne

Napomena:

1. Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slika koje se nude na web-mjestu, uzrokovane brojnim faktorima, kao što je osvjetljenje monitora i osvjetljenju.

2. Molim vas, dopustite blagi otklon pri ručnom mjerenju podataka.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Materijal

Silikon

Naziv

LEENKEA

Funkcija

U paketu, Ekološki čista

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5