Opis

E-Ručka Za Ublažavanje Uboda, Pojednostavljuje smarting i Oticanje, Lijek Za Liječenje Uboda Insekata, Od Komaraca, Prijenosni Alat za Ljeto

Karakteristike:

1. Brzo izbavljenje od uboda insekata: Ova e-ručka od ugriza komaraca omogućuje brzo i učinkovito oslobođenje od ugriza komaraca, muhe, pčele, mravi, ose i razne druge insekte.Iskusite instant olakšanje od svrab, bol i oteklina uzrokovana zalogaja komaraca.Pozdravite se s nelagode kroz brzu i učinkovitu pomoć, pruža ovoj e-ručka za zalogaja.

2. Olakšanje fizičke svrbeža: Pomoću sigurnog i нетоксичную tehnologiju toplinske puls, ova olovka od uboda insekata nudi nježni i neinvazivna rješenje za ublažavanje svrbeža uzrokovanog zalogaja insekata.Uživajte u blagotvornim utjecajem topline i vibracija na vašu kožu, pruža trenutno olakšanje od upala i svrbeža.

3. Višekratna upotreba: Ova olovka od ugriza komaraca dizajniran za višekratnu upotrebu, što ga čini ekonomski i ekološki izbor.Za to su potrebne dvije baterije tipa AA baterije (ne dolaze u kompletu).Uštedite novac i manji broj otpada kroz višekratnu upotrebu i energetski učinkovit dizajn ove olovke za zalogaj.Budite sigurni, znajući da imate stalan i izdržljiv i dugotrajan rješenje za ublažavanje uboda insekata.

4. Prijenosni: Zahvaljujući dimenzijama od samo 16 cm x 3 cm ova olovka za ublažavanje uboda kompaktan i zgodan za nošenje, tako da možete uzeti ga sa sobom gdje god idete za trenutak olakšanja u slučaju potrebe.Iskoristite pogodnost kompaktnog i prijenosni rješenja za ublažavanje uboda insekata.Nosite ovu olovku za ujeda u torbi ili džepu, za pomoć je uvijek bio na dohvat ruke.

5. Efikasan princip rada: Koristeći tehnologiju toplinske puls, ova svrbež ručka zagrijava kožu u roku od 30 sekundi, расщепляя proteine koje unosite kukaca tijekom njihovih ugriza.Ovaj proces pruža trenutno olakšanje upala i svrbeža.Shvatite znanstvenu osnovu efikasnosti princip rada ove olovke za ugrize.Osjetite snagu topline i vibracije u borbi s posljedicama ujeda insekata, pružanje brzo olakšanje za vašu kožu.

Specifikacija:

Certifikat: na upit

Porijeklo: kontinentalna Kina

Broj modela: Ručka za ubod insekata

Način komunikacije: gumb

Boja: crna

Veličina: 16*3 cm/6,29*1,18 inča

Materijal: ABS

Koristi 2 * 5 baterija

Napomena:

Baterije u kompletu proizvoda nije uključena u cijenu.

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 * Ručka za ubod insekata

1. Dostava širom svijeta. (Osim nekih zemalja i APO/FPO)

2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo na potvrđena adrese rezervacije.Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.

4. Prikazane slike ne odgovaraju stvarnoj robi i su samo za referencu.

5. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

6. Ako niste primili svoju narudžbu po isteku 30 dana od datuma plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим vaše narudžbe i vas kontaktirati što je prije moguće.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca!

7. Vrijeme dostave:

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana vratiti proizvod s datumom primitka.Ako je roba na raspolaganju više od 7 dana, on će se smatrati koristilo, a mi ne ćemo izdati vam povrat novca ili zamjenu.Izuzetaka nema!

Troškove dostave plaća prodavatelj i kupac na pola.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i identifikator vaše narudžbe.

3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što se kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa Apartmani-ante.com.hr.ILI možete odabrati zamjenu.

4. Mi snosimo sve troškove dostave ako je proizvod (e) ne odgovara tvrdio. 1. Ograničeno jamstvo proizvođača za neispravne proizvode u trajanju od 12 mjeseci (osim za robu, oštećenih i /ili nepravilno korištenih nakon primitka).Na pribor, jamstvo 3 mjeseca.

2. O neispravne proizvode moraju komunicirati i vratiti ih u vrijeme jamstvenog roka (i to po mogućnosti u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.Mi ne ремонтируем i ne zamijeniti robu s

Istekla garancija.

Vi se slažete sa svim gore navedenim pravilima prilikom naručivanja na Apartmani-ante.com.hr!

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno.Tražimo od vas da odmah kontaktirate prije nego ostavljati neutralnu ili negativnu povratnu informaciju, kako bismo mogli zadovoljiti vas.

Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo! [relateproductdetail/koji se odnosi na proizvod/]

Više informacija

Tip kompleta

No

Tip odbijajući

Narukvice i gumbe od komaraca

Vrsta štetočina

Komarci

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Nazivni napon

Nema

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5