Opis

Čitanje kupca

1. Općenito, vršimo rezervacije u roku od 24 sata nakon primitka uplate.Gore datum isporuke je naveden samo kao referenca, ponekad ona kasni zbog praznika i festivala, lošeg vremena, običaje i sl.

2, Cijena ne uključuje carinsku pristojbu, naknadu za daljinski područje ili drugi plaća naknade od kurira.Morate platiti 30 dolara više, ako je vaša adresa nalazi u udaljenom području.

3, Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika.

Pravila isporuke i povrata

1, Proizvodi će biti provjereni i pakirani su davno prije slanja poruke, da biste bili sigurni da su naši klijenti su ih primili u dobrom stanju.

2, šaljemo samo potvrdio rezervaciju.Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.

4 Ako niste primili njegovu parcelu na procijenjeno vrijeme isporuke, molimo vas da nas kontaktirate, mi smo отследим slanje i odgovoriti vam u skorije vrijeme.

5. Također nudimo isporuku, kao što su DHL, UPS, EMS i tako dalje, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, ako vam je hitno potrebno ili broj velik.

6. Primamo povrati u roku od 15 dana nakon završetka narudžbe, molimo kontaktirajte nas.

Recenzije:

1. Molimo vas, ostavite 5-star ocjenu, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugom, mi ćemo biti zahvalni za to (roba odgovara opisu 5 zvjezdica, komunikacija 5 zvjezdica, vrijeme isporuke 5 zvjezdica).

2. Ako je roba, koje ste primili, su bili oštećeni ili ne toga stila, molimo vas da prvo ne ostavljajte negativne povratne informacije, molimo, kontaktirajte nas, ajmo se mi s tim i выработаем najbolja rješenja, vaše zadovoljstvo je naša motivacija da se bolje.

Više informacija

Boja

Bijela / ružičasta / crvena / plava / ljubičasta

Broj modela

Novo

Klasifikacija

Umjetno cvijeće

Vrsta

Ruža

Cvjetni stil

Glava cvijeta

Izgovor

Vjenčanje, Vjenčanje college

Veličina cvijeta

12 cm /4,72 u.

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Stil

cvijet

CN

Zhejiang

Naziv

dostava

Korištenje

uređenje svadbena automobila

Materijal

Svila

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5