Opis

Opis:

1. U komplet sadrži dijelove koje je potrebno prikupiti u svoje ruke.Skupština je pogodan za osobe starije od 14 godina, to je odličan način za komunikaciju sa mladima ili odraslima i savršen projekt za provod.

2. Materijali dobre kvalitete i vrhunskog dizajna, a namještaj i ostale drvene dijelove točno izrezati na taj način, da su ispravno kombinirati jedni s drugima.Led svjetla, biljke, ukras i namještaj prilično realno i mudro projektiran.

3. Darove za djecu, mamu, tatu i prijatelje, pogodan za uređenje doma.to je idealan poklon za razne festivale za mlade i odrasle.

Svojstva:

Naziv proizvoda: vikendica svojim rukama

Pogodno za: uređenje doma, rukotvorina, rođendanske darove za rođendan, božić darove

Materijal: drvo, platno, papir, smola i tako dalje

Rasvjeta: 9 led žarulje, s prekidačem pretinca za baterije

Napajanje: 2 baterije tipa AA (proizvod se isporučuje bez baterije)

Veličina gotovog proizvoda: 28*23.2*21.3 cm/11.02*9.13*8.39 u

Veličina pakiranja: 32*28.5*24.5 cm/12.60*11.22*9.65 inču (mjeri se ručno, molimo vas, dopustite male pogreške)

Pakiranje list:

Upućivanje uključuje:

1. Lijepo obojena kutija

2. Dom svojim rukama

(uključite sav namještaj i pribor na slikama).

3. Vizualni šarene vodič za rad sa slikama, koji će vam pomoći da jasno izvršiti montažu korak po korak.

OBAVIJEST:

1. Ljepilo i baterije u kompletu ne dolaze, jer ih je zabranjeno prevoziti zrakom, dakle, molim, pripremite ih sami, možete odabrati silikon tekuće ljepilo i dvije baterije tipa AAA.

2. Kompleti za kuće - namještaj i oprema koje je potrebno proizvesti vlastitim rukama, brušeno, oslonac, prikupiti, po uzoru, kako bi završiti izgradnju vlastite kuće.Potrebne alate za ručni rad: škare za papir, nož, preciznost pincete, odvijač.

3. Kuća lutaka predstavlja minijaturu u mjerilu 1:24, spreman je veličina 28*23.2*21.3 cm, a težina - 1,2 kg.

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. 【Elegantan i siguran】 Materijal našeg skupa za minijaturne kucice svojim rukama neškodljiv za okoliš, tako da možete lako igrati sa svojom djecom.Zaobljeni rubovi štite osjetljivu kožu beba.

2. 【Bez mirisa i dugotrajna】 Naš set za drvene kuće drvo + tkivo + papir + materijali iz tar. dobre kvalitete, on je bez mirisa, izdržljiva i dugotrajna.I to je neškodljiv za zdravlje ljudi.

3. 【Lijepu kuću svojim rukama】 Naš set za dollhouse svojim rukama predstavlja kolekciju objekata ili gotovog home dekor.On je opremljen led pozadinskim osvjetljenjem i glazbom.Možete ga koristiti i kao noćna lampa.

4. 【Široku primjenu】Ovaj noćni lampe ima blagu toplo svjetlo i ne podrhtava.Izvanredno mekan svjetlo za эстетичных spavaće sobe, uredski prostor ili soba

5. 【Prekrasan dar】 Ovaj minijaturni set za dollhouse je idealan za rođendane i sve blagdane kao što su Božić, dan žena i dan majke, i idealan je ukras za dom, kafić i knjižara.

Više informacija

Materijal

Pamuk

Izgovor

Otkrila spol

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5