Opis

Opis:

1. Гибочный mašina Degree Plant je sigurno, izdržljiva, ga lako razbiti, i to je izrađen od ABS.

2. Trener stabljike biljke ne utječe na vremenske uvjete, nema truleži, starenja, promjene boje i pucanje, izdržljiv i za višekratnu upotrebu.

3. On nije pogodan za biljke, koje su previše krhke ili previše čvrsta.

Specifikacija:

Materijal: ABS

Veličina: 3.5*1*0.2 cm/1.38*0.39*0.08 inč

Pakiranje list:

Uređaj za savijanje biljaka * 60

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Ugodan materijal: dobiti 60 zelene kliješta za savijanje biljaka na 360 stupnjeva.Svaki od njih ima prozirni sjajni dizajn, on može zadovoljiti vaše dnevne njege za biljke.Možete podesiti kut prema potrebi.On je siguran, izdržljiva, ga lako razbiti, a napravljen je od ABS plastike.

2. Različita područja primjene: Stezaljka za trening i stabljike biljke, može pomoći biljke apsorbirati više hranjivih tvari i sunčeve svjetlosti, pogodno za sve vrste vrtne biljke, biljke u loncima, vinove loze, povrća, cvijeća i voćaka.Možete ga koristiti za ciljanje vaših biljaka na 360 stupnjeva, promjene u načinu obrade pri niskom tlaku i povećanje prinosa.

3. Spremite dekorativni biljke: Stezaljka za spoj stabljike biljaka Degree može učiniti grane i lišće biljke više ravnomjerno distribuira i može se bolje apsorbiraju hranjive tvari i vodu, bez utjecaja na dekorativni biljaka.Možete ga koristiti kako bi se učinkovito kontrolirati visinu i oblik vaših biljaka i izbjegavati preklapanje grana jedni na druge.

4. Nije lako, prkosi truljenje: Simulator za stabljika biljke otporan na truljenje, starenja, promjene boje i pucanje, otporan je na atmosferske uticaje, izdržljiva i многоразов.Možete lako upravljati.

5. Prilago za većinu biljaka: kada koristite гибочного uređaja za biljke možete izbjeći kampu biljaka.Možete polako regulirati stupanj savijanja u гибочном uređaju za biljke, čime biljka postupno prilagoditi proces savijanja.On nije pogodan za biljke, koje su previše krhke ili previše čvrsta.

Više informacija

Materijal

plastika

Tip kompleta

DA

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5