Opis

(12 kom./lot) Vodootporna led mini-lampe za stranke za maglu, nargile, cvjetni led svjetiljka za staklene vaze za nargile u centru vjenčanja

Ova lampa je izrađen u vodootporni dizajn...Tako da je to ne samo za papirnate svjetiljke...koristimo ih u druge svrhe.ako želite.

*** S daljinskim upravljanjem, pa je lako uključiti svjetlo, kada želite da ga koristi.Jednostavno kliknite gumb za uključivanje.

*** Wireless, radi od alkalna 3AAA baterije (vijek trajanja više od 24 sata), nije potrebna elektronika ... potpuno prenosiv.

*** Jednostavan za instalaciju.Preko visećeg kuka ispod možete objesiti ga direktno na metalnu udicu...

*** Super svijetle. 10 super svijetle SMD led-ovi led svjetla su profesionalni izvor rasvjete..oni su super svijetle.Osigurati dovoljno svjetla za papirnate svjetiljke u svim veličinama.Čak 25 centimetara. Bez problema.

*** 16 statični boje pomoću daljinskog upravljača 24keys možete lako odabrati 16 različitih boja.Tako da on može ići i za sve tematske zabave. vjenčanja..

*** 4 modela u boji baklje, brzine i osvjetljenje regulirana

Karakteristike proizvoda: 1. 10 kom. super svijetle multi-boji led žarulje SMD5050 2. Baterija 3AAA Alkalina radi više od 8 sati, osigurava dovoljno svjetla za papirnate svjetiljke u svim veličinama, vaze. 3. Uključivanje/isključivanje pomoću daljinskog upravljača. lako se instalira pomoću kuka za vješanje na gumbu. 4. Vodootporan dizajn, погружаемая...Poseban dizajn za funkcije vodonepropusnosti. 5. Veličina: D2.8" * H0.9"

Upućivanje uključuje: 12 x potopna boja led svjetiljka, 6 x daljinski upravljač s 24 tipke * * vaze, svijećnjaci, alkalne baterije 3AAA set ne uključuje **

Kako uključiti rasvjetu?

----Okrenite, da biste otvorili razloga, pravilno umetnite 3 alkalne baterije AAA

----Čvrsto, okrenite temelj, kako bi bili sigurni da gume desna dio čvrsto se nalaze na dno, bez zazora.

----povucite plastični ventil od daljinskog upravljača da biste ga aktivirali, pritisnite UKLJUČI. indikator će zadržati statički bijela boja...Ako želite da ga isključite.Pritisnite OFF izravno.

Fotografije proizvoda:

Politika prodavatelja

Obveze po kvaliteti:

Naš cilj je da vama dugotrajan posao.Jamčimo da su naši proizvodi će zadovoljavati sljedeće opće standarde kvalitete: Točne informacije i opisi Mi isporučujemo proizvode, karakteristike, funkcije i specifikacije koje odgovaraju opisima i pakiranju.Zalažemo se za pružanje korisničke priručnike i jasne upute na pristojnom engleskom jeziku.Skladu sa standardima trudimo se prodavati samo one proizvode koji zadovoljavaju opće standarde prehrane, sigurnosnih i drugih.

POVRATAK :

Nadamo se da će naši proizvodi će vas zadovoljiti, bez obzira na to, mi podržavamo povrat novca u roku od 1 tjedna.Kada ste dobili proizvod, ako niste u potpunosti zadovoljni, molimo vas, kontaktirajte nas direktno, pronaći ćemo za vas najbolje rješenje.Mi vjerujemo da je komunikacija može riješiti bilo koji problem.

Dostava:

1. Narudžbe se obično šalju u roku od 24-48 sati nakon primitka obavijesti o vašoj narudžbi i potvrdio plaćanja. 2. Dostava obično traje od 4-7 radnih dana za FedEx, DHL, 15-45 dana za poštanske dostave. ali može potrajati i duže (u zavisnosti od običaja i vremena, kao što su kašnjenje božićne mail i tako dalje). 3. U zavisnosti od težine i volumena, a kako bi se izbjegli kašnjenja zbog carinskih pregleda, roba može biti podijeljen na više od jedne pošiljke.Tako će se dodijeliti više od jednog broja za praćenje, po jedan za svaku parcele.

ŽELIM VAM sreću!

Više informacija

Aplikacije

Koristite za sve vaze, ronjenje, cvjetni aranžman u obliku papira svjetiljku

Broj led dioda

10 kom. super svijetle višebojne led SMD5050

Izgovor

Vjenčanje i помолвка, Dan djeteta, Krštenje, Dan Svetog Patrika, Veliki događaj, Odlazak u mirovinu, Otkrila spol, Proslava rođendana, Selidba kuće, Dan budala prvog travnja, Kineska Nova godina, Opet u školu, Očev dan, Dan Planeta Zemlje, Stranka, Dan zahvalnosti, Božić, Valentinovo, Majčin dan, Godišnjica, Diplomski, Uskrs, Nova Godina, Noć vještica, Vjenčanje

Boja

Višebojno RGB, S daljinskim upravljačem može prikazati 16 različitih boja

Broj komada

1pc

S daljinskim upravljanjem?

DA, IR daljinski upravljač za uključivanje/isključivanje svjetla

Težina

50grams

Vodootporna ili ne

100% vodootporan dizajn

Naziv

Potopna led RGB svjetiljka

Veličina

D2.75"*H0.9"

funkcija

Stalno svijetli, Nakon instalacije 3AAA baterije.it uključuje

Vrsta

vjenčanje božićni ukrasi

Vrsta potrošnog materijala za sjaj

Drugi sjajni rekvizite

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5