Opis

Opis:

1. Set silikon čepova za zaštitu od izlijevanja - 2 trg čepovi za ispadanje iz fiksne slame. Pogodno za kampiranje, prostor za piknik i rekreaciju.Robustan i fleksibilan, to nije lako razbiti.

2. Lako se čisti, samo isperite vodom.Uživajte u piću, bez prolijevanja!

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Set silikon čepova za zaštitu od izlijevanja

Veličina: približno 3,8 * 0,4 cm

Materijal: silikon

Kompatibilnost: Kompatibilan s šalicu Stanleys 1,0 40 ml / 30 ml

Lista proizvoda:

2 * slama kape

2 * Trg čepovi za ispadanje

2 * Okrugli zatvorene tube

Napomene:

Molim vas, dopustite tolerancija od 0,5 cm/0,20 cm zbog ručnog mjerenja.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda, nadam se, vi ćete biti u mogućnosti razumjeti.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Silikonski materijal: Izrađen od silikona materijala, ovaj čep za brtvljenje šalica ima visoku otpornost na habanje i nju nije lako razbiti.Ona također ima laganu teksturu, to će biti dobar izbor za vas

2. Očistite u tren oka: S ovim skupom silikona čepova za zaštitu od izlijevanja da ne morate gubiti vrijeme i energiju na pranje i sušenje.Samo ga obrišite vlažnom krpom ili isperite vodom.To je tako jednostavno.Uživajte u гигиеничной i udoban praksom.

3. Zamijenite samo: silikonska čep za ispadanje uključuje 2 slame poklopca, 2 trg čepovi za izlijevanja i 2 okrugle kape za ispadanje, vrlo praktično, ovo će biti dobar izbor za vas

4. Održavajte pića u čistim: Ti čepovi za boce s vodom stvaraju герметичную srijedu kako bi se spriječilo prodiranje prašine i smeća u svoje piće.Oni također imaju dobru герметичностью i fiksne slame za jednostavno потягивания.

5. Univerzalna upotreba: ova silikonska čep za zaštitu od izlijevanja odgovara na ambalaži bilo koje veličine i izbjegava prljave izlijevanja.To je idealno za kampiranje, putovanja ili za svakodnevno kuhanje kod kuće.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Materijal

Silikon

Tip elementa

Kopče

Broj modela

Čep za curenje šalice

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5