Opis

Idealna torba za vaš sljedeći odmor!Napunite ga zabave goodies kao благодарственного dar ili osnove za bachelorette party!

Ova prilagođenu torbu-тоут od šatorsko platno će biti idealan poklon za vaše bachelorette party na obali mora - učinit će velike slike.

Detaljne informacije:

Ova prilagođena холщовая torba-тоут će biti idealan poklon za vaše bachelorette party na obali mora - to je također pogodno za fotografije.Ova torba srednje veličine ima dimenzije oko 43*32*29* 18 cm (gornja veličina * donja veličina * Veličina po visini * veličina u širinu), u njemu možete pohraniti sve vaše aktivnosti na plaži kupaonske potrepštine.Oni su također savršeno odgovara za svadbene proslave.

Veličina kozmetikom je oko 28 * 18* 9 cm

Dodajte svoju individualnost u napomene prodavatelj kada naručujete ili nam pošaljite poruku neposredno nakon naručivanja. 1. Tekst: slova ili naziv, kako vam se sviđa 2. Boja teksta (odabir fonta je potrebno, ako želite prilagoditi svoje ime, a ne slova) 3. Boja vanjske trake 4. Boja za unutarnje trake primamo ispis na bilo kojem jeziku koji vam se sviđa.Možete odabrati boje onako kako vam se sviđa.

Više informacija

Sastav materijala

Platno

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

CN

Fujian

Broj modela

001

Tip slike

Slovo

Osnovni materijal

Platno

Tip elementa

Torbe za kupovinu

Silazak na vrpcu

25 cm

Tip kopče

munja

Stil

Casual cipele

Paul

Žene

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5