Opis

Upute za ispis

U cijelu širinu proizvoda, jednostrani tisak

Opis proizvoda

Poliester, izrađena je od водоотталкивающего cell poliesterskih vlakana, lagan i izdržljiv.Crni poliester tkanina, fiksni na leđima, otporan na kontaminaciju, kao i razlikuje trendi kombinaciju kontrastnih boja.Tkani čipke, izdržljiv, da ga nije lako skinuti.

Dizajn sa žice

Ga je vrlo jednostavno otvoriti i zatvoriti, možete dobro da se domaći subjekti, ne morate brinuti o gubitku predmete, to je vrlo povoljno, također možete prilagoditi dužine ramenog pojasa, najveća značajka ovog stila je da je on izdržljiv i lagan.On je kompaktan je i ne zauzima prostor u presavijeni.Zgodan i praktičan za nositi sa sobom.Na njemu također možete ispisati ekskluzivni logo za grupne aktivnosti.To je dobar poklon za prijatelje i rodbinu.

Korisna scena

To može biti ruksak za fitness ili školska torba; vrlo je pogodan za bavljenje sportom, fitness, yoga, putovanja i tako dalje; lagan i prenosiv, možete ga položiti u bilo koje vrijeme, ne zauzimaju nikakav prostor.

Upute za pranje

Može se prati ručno ili u stroju.

Posebna napomena

1. Zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

2. Molim vas, dopustite malo odstupanje podataka mjerenja odstupanja od ovih podataka o veličini je u roku od 1-3 cm, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

Shop visoke kvalitete za vas!

Više informacija

Osnovni materijal

Polyester

Mjesto podrijetla

Kina (kopno)

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5