Opis

Personalizirano kutija za djeveruše: Izrađen po mjeri kutija za nakit - savršen poklon za djeveruše, a personalizacija ga čini još više posebnim, kada ćete se iznenaditi nekoga ponudu da postane prijateljica mladenke.U ovom коробочке možete čuvati nekoliko prstena, naušnica, likovnih narukvica ili ogrlica, ona je idealna za putovanja!

Višenamjenski i prijenosni: U kutiji za nakit Yofair travel nalaze se pri vrhu 3 kuka za ogrlice, na dnu - 6 prstenova i podesiva slobodna kombinirana prostor za pohranu stvari različitih veličina, kao što su narukvice, ogrlice, satove, i tako dalje.

Konstrukcija od umjetne kože otporan rupa i izdržljiva.Svaka torba ima dimenzije 3,9 "W x 3,9 "D x 2 "i opremljen je lako ma patent-zatvarač, koja sigurno drži sadržaj na licu mjesta.

Poklon za svadbene zurke: Kutija za nakit za djeveruše svojim rukama персонализирована za svoje najmilije, idealan poklon za djeveruše dar подружке mladenku poklon časno матроне, darove za djevojčice-цветочниц, pokloni za svadbene zurke, dar u znak zahvalnosti, poklon za rođendan, poklon подружке mladenku poklon za majčin dan.

Više informacija

CN

Zhejiang

Broj komada

1pc

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Personalizirano kutija za nakit za djeveruše

Graviranje

uzorak

chevron, prugasta, BILJKA

Izgovor

Vjenčanje i помолвка, Veliki događaj, Proslava rođendana, Selidba kuće, Dan zahvalnosti, Stranka, Božić, Valentinovo, Vjenčanje, Nova Godina, Diplomski, Godišnjica, Majčin dan, Dan učitelja

Фестивальные ljudi

Udata za majčin Dan

Materijal

netkani materijal

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5