Opis

1. 【Hrvatski model】: Mekana zgodan torbica od umjetne kože, kompatibilan s [torbica za telefon]; Molimo vas, provjerite model mobilnog telefona prije narudžbe ili nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja u bilo koje vrijeme.Tvrtka Defencase posjeduje tvornice i bavi se profesionalnim menadžment, bez obzira kada, mi smo odgovorni za naše proizvode i naše klijente.

2. 【Premium i moda】: izrađena je od visoko kvalitetnog umjetne kože, s kreativan crtež miješanje boja, čvrsta i tanka krojenje; Unutarnja ljuska je telefon napravljen od fleksibilnog TPU, lako se postavlja i uklanja, ne grebanje svoj najskuplji mobitel.Ljuska, čvrsto kada zalijepite na torbici, ne spadati od novčanik, bez problema drži ova torbica za novčanik.

3. 【Dizajn novčanik "sve u jednom" 】: višenamjenski клатч + torbica za telefon u jednom.Zahvaljujući mini gumbima folio flip uključuje držač za kartice, patentnim zatvaračem i dio kućišta telefona, dizajn "sve u jednom" vam omogućuje da nose ova torbica na ulici, ne uzimajući sa sobom prostran novčanik, pogodna je za žene i muškarce.On će biti vaš idealan partner za vrijeme shopping, šetnju, poslovno putovanje, kratko putovanje ili odlazak na posao.

4. 【Pretinci za kartice, zatvarač i narukvica】: torbica-novčanik uključuje 5 kreditne kartice + 1 vrećicu na munje + 1 odjel za upravljanje gotovinom, u kojem bez problema možete pohraniti osobne iskaznice, kreditne kartice, vozačka dozvola, račun, novac, i malo novca.Zatvarač je testiran na više od 5000 puta; S odvojivim remen na tenis rukomet, pružaju dodatni način za hvatanje.

5. 【Funkcija podmetače za noge】: Ova torbica sa integriranim držačem za nogu, postoljem u landscape modu je pogodan za gledanje filmova ili video razgovor, pružajući vam slobodu ruke.Jednostavan pristup svim portovima i kontrolama.

Više informacija

Naziv

FAKS, Kućište

kompatibilna model 5

Torbica za iPhone 14 13 12 11 Pro Max

kompatibilna model 4

Torbica za iPhone 14 13 12 11 Pro Max

Dizajn

Monokromatski, Logo

Značajke 2

Flip poklopac, držač za kartice, Novčanik, Okvir za slike

Kompatibilna model 3

Torbicu za iPhone 14 13 12 11 Pro Max

Karakteristike

Magnetska, Zaštita od otisaka prstiju, Zaštita od ogrebotina, Džep za kartice, Dvostruka, Prašinu, S držačem, S remenom, Mat / sa zaštitom od odsjaja, Нескользящий, Odjeljak za pohranu

kompatibilna model 6

Magnetni torbica za Samsung A14/ A34/ A54

Vrsta

Torbica za novčanik

Stil

Moderan luksuzni vintage torbe-navlake za telefone

Značajke 3

Otporan na udarce, prašinu, Sprječava nastanak ogrebotina, Otpornost na jesen

Kompatibilan brand

iPhone

Vrijeme

Originalni novi torbica za mobilni telefon

Značajke 1

Višenamjenski prenosivi kožna torbica 2 u 1

Ljudi

Za žene, osoba, Dječak, i djevojke

Kompatibilna model 1

Kožna torbica za iPhone 14 13 12 11 Pro Max

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Kompatibilna model 2

Torbica-novčanik za iPhone 14 13 12 11 Pro Max

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5