Opis

Čuva vaš telefon u čistoći

Torbica za liniju Smart Clear View Cover sa antimikrobnim premazom blokira rast mikroorganizama, pomaže u zaštiti od određenih bakterija.Na taj način možete brinuti o manje микробах i koncentrirati se na ono što je pri ruci.

Preciznost pogon

S Pen ima osjetljivost na klik na razini 4096, a vrh promjera 0,7 mm daje glatko i precizno pismo.Koristeći pametni telefon Galaxy S21 Ultra 5G, jednostavno postavite olovku na zaslon telefona, pritisnite gumb S Pen, pokrenuti naredbu "Plutajući prozor", i S Pen može početi unos ili uređivanje.

Koristite telefon, ne vidim zaslona

Pratite obavijesti, čak i bez otvaranja poklopca.Ikone vas obavijestiti o tome što trebate znati, na primjer, o porukama, trajanja baterije, vrijeme i mnoge druge.

Jednostavan rad jednim dodirom

Pratite obavijesti, čak i bez otvaranja poklopca.Ikone vas obavijestiti o tome što trebate znati, na primjer, o porukama, trajanja baterije i ostalo.

Moderan dizajn

Prozirna traka duž bočnog dijela poklopca omogućuje vašem telefonu viriti van.To također daje milost dizajn poklopca.

Zaštićena od jedne strane do druge

Zahvaljujući sklopivim poklopcu sprijeda i чехлу straga torbica za liniju Smart Clear View zatvara svoj telefon kako bi ga zaštitili.On je čak čvrsto se nalaze na vanjskim detaljima, kao što su kamere i gumba.

Brend: Samsung

Stil: tehnologija

Prikladan model mobilnog telefona: ѕамѕипдмодель: Galaxy S21 Ultra

Klasifikacija boja: crna

Karakteristike pakiranje: retail pakiranje

U kojoj: ogledalo pametan zaštitna torbica

Proizvođač: Samsung Electronics Co., Ltd.

Pažnja!

1. Rok zaštite isporuke-Ako niste primili paket nakon obećanog roka isporuke, molimo vas, kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme možete zatražiti produženje roka za zaštitu naloga.

2. Odgovornost - mi Smo pošteni i odgovorni dobavljača.Prije nego što otvorite bilo sporova ili ostaviti negativne povratne informacije za sva pitanja, molimo, obavezno kontaktirajte nas, mi ćemo učiniti sve napore da riješi sve probleme klijenata i prijatelja, i, na kraju, vi ćete biti 100% zadovoljni s razinom naše priče.

3. Služba za korisnike - naš posao je vezan uz vašu podršku.Ako ste zadovoljni našim magazinom, molimo vas da ostavite nam je svjedočanstvo 5 zvjezdica, puno vam hvala.

Više informacija

Karakteristike

Torbica za smartphone

Dizajn

Monokromatski

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Kompatibilan brand

Samsung

Vrsta

Torbica za novčanik

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5