Opis

Spremite punjač EV u sigurnost pomoću našeg zidnog držača, otporna na koroziju.Jednostavan za korištenje i vrhunski za istaknut zaštite nosač za punjenje EV je idealan dodatak vašim opremu za punjenje EV.Ne podmiriti za manje, kada je u pitanju uređenje i zaštitu vašeg punjač opreme.

Tehničke karakteristike:

Veličina:

Kuka za punjenje dlačica: oko 9.8*4.5*3.8 inča/24.89*11.43*9.65 cm

Kuka za jedinice za upravljanje antenskim uređajem: visina oko 4,69 cm / 11,91 cm, širina oko 3,61 inča /9,17 cm (za detalje vidi Sliku)

Materijal: čelik

Pakiranje list:

Kuka za punjenje * 1

Kuka za jednice punjač * 1

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Trajno podrška: Izrađen od otpornih na koroziju сверхпрочных metalnih materijala i otporan na habanje ABS-futrole, ovaj držač, auto punjač EV izdržati trošenje, što ga čini čvrst i izdržljiv.Sigurno zaštitite svoje punjač.

2. Jednostavan raspored žica: Pojednostavite punjenje električnih vozila pomoću naših jednostavnih za korištenje držača za punjač za električna vozila.Uz pomoć duboke J-spoj kuka jednostavno priključite зарядную mlaznicu i kliknite na njega, zatim смотайте i objesite kabel dužine do 25 m za spremanje reda u svoj prostor.

3. Praktičan i: Naš držač za auto punjač EV pruža fleksibilno rješenje za vaše potrebe punjenje, široko prikladno za utikača J1772.Koristite u zatvorenom prostoru ili vani i uživajte besplatne punjenja.

4. Praktičan pohranu: Kupite ovaj držač, auto punjač ev za jednostavan i besplatne punjenja!To je strašan dodatak koji se montira na zid pomoću vijaka i broji blok upravljanje punjenja visine do 4,69 cm širine 3,61 inča.

5. Naširoko se koristi: naša višenamjenski stalak za auto punjač EV Type 1 pruža savršenu zaštitu za vaše priključka punjača EV.Ona štiti od kiše, prašine i drugih opasnosti, osiguravajući praktičan pohranu kabela, pružajući mu zaštitu i organizaciju.

Više informacija

Naziv modela

Držač punjač za električnog automobila

Visina proizvoda

0.00inch

Certifikacija vanjskog testiranja

ce

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Težina proizvoda

1.00kg

Širina proizvoda

0.00inch

Dužina proizvoda

0.00inch

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5