Opis

Karakteristike:

1. Auto organizator za pohranu najbolje pogodno za sve vrste vozila.To je super za nošenje i organizacije alata, hrane, opreme za kampiranje, igračaka, hrane, sportske robe i tako dalje.

2. Priloženom torba-hladnjak ima супертермоизоляцию za hladnim ili toplim pića/ hrane.Možete staviti na led ravno u nju, rashladni učinak može trajati satima.

3. Organizator za prtljažnika suv je opremljen sa 4 uredima, torbom-frižider, 1 bočnim džep i 6 situ džepovima.A glavni ured možete zamijeniti za čišćenje pregrade.

4. Zahvaljujući складному dizajnu, ovaj automobil organizator za pohranu u prtljažniku zauzima vrlo malo mjesta i ne će se kretati u vozilima s 3 podesive trake.

5. Izrađen od vrhunskog oxforda 600D, organizator za prtljažnika camp je vodootporan, izdržljiv i za višekratnu upotrebu.Ugrađene polipropilenske glačanje i tvrd vodootporna ploča čine ga izdržljiva.

Specifikacija:

Naziv: Organizator za prtljažnika automobila

Materijal: tkanina Oxford 600D

Veličina: oko 92*33*28.5 cm/37*12.6* 11 inča

Pakiranje list:

1 x organizator za prtljažnika automobila

Napomene:

1. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, koji je prikazan na fotografijama.

2. Molimo vas, oprostite na malo odstupanje u dimenzijama zbog ručnog mjerenja.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Savršen organizator za prtljažnika automobila: Auto-organizator za pohranu pogodan za većinu vozila (automobili, kamioni, kombijima, suv) i idealan je za nošenje i razvrstavanje proizvoda, igračaka, sportske opreme, alata u gepeku i dobre košare za pohranu kućanskih predmeta kuće.

2. Zatvorena torba-hladnjak: Ugrađen odvojiv torbu-hladnjak se mogu koristiti odvojeno.Ona drži svoje piće i hranu hladnim ili toplim, i čak možete da stavite unutra malo leda.

3. Veliki kapacitet: Organizator za prtljažnika suv ima veći kapacitet od 4 ureda, torbom-frižider, 1 bočnim džep i 6 situ džepovima.Lako možete promijeniti veličinu organizer za kamion za čišćenje pregrade.

4. Sklopivi i нескользящий: Organizator za pohranu u prtljažniku automobila može lako instalirati, kada se ne koristi.3 podesivi remen može spriječiti ispadanje u vašem automobilu, bez obzira na to, on puni ili prazni.

5. Super izdržljiv: ovaj marširati organizator za prtljažniku zadržava oblik prilikom popunjavanja robe.Izrađen od izdržljivog oxforda 600D, koji je vrlo izdržljiv i vodootporan.I njegova pregrade neće biti lako saviti ili razbiti pri dodavanju tereta.

Više informacija

Vrsta

Trunk / bag

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5