Opis

LUUK Super Mekana Лошадиный Penis Double Penetration Vaginalni i Analni Dildo s točkom G Realan Kurac Životinja Član Lezbijke Masturbacija je Seks-Igračke

* Сверхдлинные dildo lako držati, za pojedinačne igre u anal i vaginu ili za igre u anal ili vaginu dvoje ljudi.Sve je to zabavno, neka vam predstaviti.

НЕБРОСКАЯ PAKIRANJE

Vaša privatnost je vrlo važno za nas, a naša suptilna pakiranje i dostava omogućuju vam da kupi imamo pun samopouzdanja.Jamčimo da niko ne sazna da ste dobili u upućivanju.

Na naljepnici pakiranja ne prikazuje sadržaj i tekst o privatnosti, na upit

Napomena: zbog rasvjete snimanja i postavki monitora može se pojaviti mala razlika u boji između slike i pravi proizvod.Molimo pogledajte stvarni proizvod za dobivanje konačne boje

Napomena: proizvode iz ove serije se razlikuju proporcije i položaj, boja svakog proizvoda.Izgled svakog proizvoda je jedinstven.

❤Vam Preporučujem Ove Proizvode!

Uzimamo posredništvo (strah), Boleto, QIWI, MoneyBookers, kreditnu karticu, West Union, T/ T. U budućnosti na Apartmani-ante.com.hr će biti na raspolaganju i druge mogućnosti plaćanja.

Isporuka garancija: isplata Će puni povrat novca ili ćemo se dogovoriti zamjenu za isporuku, ako ne dobijete paket u roku od roka isporuke.

Ako ste otkazali pozivanje, web stranice će vam vratiti novac u roku od 7-10 radnih dana.Ako proizvod ne udovoljava zahtjevima ili ima nedostataka u trenutku primitka, imate 7 dana od dana primitka za razmjenu na novi ili tražiti naknadu štete.Također, molimo, navedite valjane dokaze problema sa kvalitetom.Molimo vas da pažljivo provjerite pošiljke pri dobivanju ga, ako ustanovite da je pošiljka oštećena, molimo vas, odustanite potpisati pošiljke i odmah nas kontaktirajte.Kupci su odgovorni za carine ili poreza na uvoz u zemlju odredišta.

Ne brini, kliknite na mali karavana niže vas čeka još više dobre!

Više informacija

Naziv

LUUK

Funkcija

Masaža prostate za muškarce, masaža klitorisa za žene

Broj komada

Jedna cjelina

Lik 1

Dugi dvostruki penis

Lik 2

Seks-igračke za lezbijki i homoseksualaca

Sramotan slika

No

Broj modela

LUUK7014

Tip elementa

ANALNI ČEP

Oprema

Неброская pakiranje

Seks-robe

Dildo za masažu prostate

Boja

Фантазийный višebojno

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Seksualne prirode

No

Veličina

as the pictures shown

Materijal

Silikon

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5