Opis

Glavne stavke:

1. Prirodna formula: ovaj korektor u boji ima laganu teksturu koja se lako padne na kožu.To je izrađen od prirodnih sastojaka, koji мягки i ne izazivaju iritaciju.On ima полужидкую dosljednost, koja dobro ide uz vaš ton krema.

2、 Prikriva pore: Ovaj ispravak vrijednosti boja primer može sakriti nedostatke i stvoriti efekt самоукрашения zahvaljujući svojoj formuli super invisible pores, to će biti dobar izbor za vas

3、 Адаптируемая korekcija boja: bez obzira da li imate crvenilo, podočnjake ili neujednačen ton kože, ovaj ton krema-primer će vam pomoći da postignete odlične boje lica.Možete miješati nijanse, da stvori svoj osobni ton, i prekriti ih slojeva za potpunu pokrivenost.

4、 Dobar hidratantni učinak: Ova primer za šminkanje bogata глицерином, koja se može omekšati i navlažiti kožu, skrivajući mane, to će biti dobar izbor za vas

5、 Široku primjenu: Bez obzira, suhe imate koža ili masna, ova primer za šminkanje lica će vam pomoći da postignete odlične boje lica.To može sakriti podočnjake, crvenilo, mrlje i još mnogo toga.

Opis:

1. Ovaj korektor će vam pomoći da dobijete prekrasne boje lica, ali i sakriti crvenilo, mrlje i tamne krugove.On se lako se nanosi na kožu i lako se spaja s vašim ton krema.On također ima učinak самоукрашения, koji pojačava svoju prirodnu ljepotu i daje vam dati sjaj.

2. Osim toga, Color Corrector sadrži ekstrakt crvene krvi, koji hrani i vlaži kožu, čineći je mekom i glatkom.Bez obzira imate li suhu, masnu ili osjetljivom kožom, ovaj korektor će vam odgovarati.Pokušajte ga danas i vidjet ćete razliku!

Tehničke karakteristike:

1. Naziv proizvoda: Korektor

2. Količina: oko 35 g

Lista proizvoda:

1 * Korektor

Napomene:

1. Molim vas, dopustite tolerancija od 0,5 cm/0,20 cm zbog ručnog mjerenja.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda, nadam se, vi ćete biti u mogućnosti razumjeti.

Više informacija

Krema za sunčanje

No

Težina

85g

Sastojak

Prirodni sastojak

Sastav

Krema

Veličina

Full Size

Vrsta

Primer za šminkanje

Zemlja/regija proizvodnje

Kina

NETO TEŽINA

70 g

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj komada

Jedna cjelina

Korist

Hidratantna krema, Korektor, Kontrola ulja, Uporni, Pore, Lako se upija, lako nositi

Broj modela

Primer za korekciju boje

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5