Opis

Glavne stavke:

1、❉ Praktični face: traka za zatezanje kože može eliminirati обвисание kože na licu i vratu, odmah zategnuti kožu, promijeniti oblik lica i stvoriti V-oblik lica.

2、❉ Nevidljiva подтягивающая traka: traka za instant facelift ultra-tanki clamshell to, prirodna, vodootporna, elastična, potpuno nevidljiva nakon šminka, ультрамягкая i ne ostavlja trag.

3、❉ Dugoročne rezultate: Nevidljiva traka za zatezanje lica je super za bilo koju prigodu i može trajati cijeli dan.Učinite sve vaše lice više šarmantan i temperamentna.

4 、❉ od Prozračne i udobne: Ova nevidljiva traka za zatezanje lica, izrađen je od kvalitetnog i pouzdanog materijala, koji ima dobru elastičnost, osoba će se osjetiti стянутым, a ona mekana i udobna za korištenje.

5 、❉ Široko koristi: učinak instant face lift je idealan za svakodnevnu uporabu i bilo koju drugu prigodu.Naljepnica za facelift s ljepljivom trakom mala, tanka, lako nositi sa sobom, što vas čini atraktivnim za sve vrijeme.

Opis:

Ova traka za zatezanje lica dizajniran za instant zatezanje progib kože oko lica i vrata, što može učinkovito poboljšati elastičnost kože lica, skrivajući se podbradak i stvarajući V-oblik lica.

Karakteristike:

1. Dugoročne rezultate: Zakrpe za zatezanje oči su savršeni za bilo koju prigodu i mogu trajati cijeli dan.Učinite sve vaše lice više šarmantan i temperamentna.

2. Više elastična i mladi: Ovi flasteri za zatezanje kože oko očiju su izvrsni za zatezanje kože oko očiju.Dugo je njihova upotreba može učiniti vašu kožu oko očiju, čvršće i mladi.

3. Nevidljiva traka za zatezanje: ultra-tanki clamshell to, prirodna, vodootporna, fleksibilno, s trenutnim učinkom tregeri.

Specifikacija:

Naziv: Skup trake za zatezanje lica

Materijal: guma

Boja: prozirna

Veličina: 27,5 * 19 cm / 10,82 * 7,48 inča

Pakiranje list:

40 * Nevidljiva traka za zatezanje lica

Više informacija

Broj komada

KOMBINIRANI

Izvor napajanja

Nema

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naziv

LANBENA

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5