Opis

O ovom proizvodu ★ komplet uključuje 1 silikonska četka za tijelo.Izrađen je od 100% prirodnih silikona materijala standard LFGB, ne sadrži bisfenol A. Prilikom čišćenja lica i tijela našim silikonskim щеточками za pranje neće pojaviti iritacije.Pogodan za sve tipove kože, posebno za osobe s osjetljivom kožom. ★ Ova silikonska četka za tijelo novi tip je dizajniran za zamjenu tradicionalnih ručnike za pranje, to je 35 puta гигиеничнее od drugih sredstva za pranje, što vam garantira zdrav način života.Ova četka za tijelo nježno očistiti kožu bez iritacije ili ozljede. ★ Apsorpciju i hvatanje: Naša silikonska četka za tuširanje ima zgodan zaključavanje, lako klizi iz mokre ruke.Jednostavno isperite i stavite ga na zid nakon korištenja. ★ Materijal iz prehrane silikona: On je proizveden od ekološki čistog poremećaja prirodnog silikona materijala.On ne sadrži BPA, u skladu sa standardom LFGB, silikonski materijal je otporan na kiseline i može se koristiti zajedno sa svojim gelom za tuširanje ili eteričnim uljima.Pogodan za sve tipove kože, posebno za osobe s osjetljivom kožom. ★ Zube će vam dati osjećaj ugodan masaže, kada koristite ga za скрабирования svoje tijelo je idealna za opuštanje mišića, smanjenje stresa, otklanjanje celulita, poboljšanje cirkulacije, a također poboljšati elastičnost vaše kože.Dostupan korištenje za sve uzraste.Pogodan je za osjetljivu ili suhu kožu.Pametan izbor - ga odabrati kao partnera za kupanje.

Naziv proizvoda: Četka za kadu

Materijal: TPE

Boja: plava; zelena; pink

Veličina: 15.1*10.4*2.5 cm

Upućivanje uključuje: 1 komad četka za kupatilo, rukavice

Napomena:

1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Jamčimo da stil je isti kao što je prikazano na fotografijama.

2. Molim vas, dopustite pogreške u 1-3 mm-za ručno mjerenje, i zbog različitog prikaza boja će se razlikovati, molimo za razumijevanje.Hvala

Više informacija

Tip elementa

Kada

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj komada

Jedna cjelina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5