Opis

Praktična zaštita za zube: to je čvrst i izdržljiv, sa težinom od samo 3,4 grama, a debljina 1,6 mm; Od vas će biti potpuno novo iskustvo, jer je gotovo neprimjetan, i kada spavate.

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA: kada ste spremni vrelu vodu na temperaturi od 180 ° C, obrazac se može dati u roku od jedne minute.Ako ste nezadovoljni proizvedene vama каппой, opet možete potopiti ga u toplu vodu, i ona će se izvorni oblik.možete oblikovati ga nekoliko puta, sve dok ne ćete dobiti udoban i ispunjavaju vas štitnik.

NOVI DIZAJN: Otvorena i lagan dizajn prednjih bravice povećava udobnost prilikom nošenja.Oni su tako otporni na vašim zubima, da ne utječu na ono što govorite ili pijete, a dizajn s punim otvorom poboljšava protok sline.

ZAŠTITA NA NOĆ: Pomaže u sprečavanju stanja uzrokovanih скрежетом zubima (bruksizam), uključujući i nemir u čeljusti, udubljenja, pukotine na zubima i glavobolje.

Materijal: Izrađen od visoko kvalitetnih materijala, ne sadrži bisfenol A i ftalat, lako se čisti i može se ponovno koristiti.

Više informacija

Karakteristike продукта1

Ponovno mouldable

Tip modela

Štitnik

Vrsta

Čišćenje zubnih proteza

Broj komada

Jedna cjelina

Karakteristike продукта2

Zaštita od скрежета zubima

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

vijek trajanja

>Četiri mjeseca

Naziv

КОХИЛ

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5