Opis

Lice:

1. Maramice za uzimajući mokro ulja brzo upijaju višak masnoće i pomaže u kontroli sjaj bez korištenja u prahu.Svaka upotreba umiruje, štiti i osvježava vaše lice.

2, Naš jednostavan za korištenje izmjenjivi materijal pruža lakoću korištenja u obliku jednog lista, čime se izbjegava otpada, održavanje ostali maramice sigurno, svježe i гигиеничными.

3. Koristite od kozmetike ili bez nje.Idealan je za korištenje kod kuće, u teretani, u sportu, u automobilu ili uredu.Podijelite s drugima ili dajte im.

4, Izrađena je od 100% prirodnih posteljina vlakana s dodatkom organskog бамбукового ugljena za svježinu.Mekana, nježna za kožu промасленная papir velikog kapaciteta ih čini pogodnim za čišćenje cijelog lica jedne krpom.Koristite s obje strane!

5. SAVRŠENA AMBALAŽA za KUĆE, automobila, ureda ili Na cesti!Elegantno uređena pakiranje (9,5 x 6,5 cm) savršen za vaše torbe ili džepa, elegantna, ali i neutralna.

Opis:

Materijal: Laneno vlakno + organski bambus ugljen

Veličina: 9,5 cm/3,67 inča * 6,5 cm/2,65 cm

Boja: kao na slici

Set uključuje:

100 kom маслопоглощающей papira

Napomena:

1. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, koji je prikazan na fotografijama.

2. Molimo vas, oprostite odstupanje u mjerenju na 1 cm/0,39"-3 cm/1,18" zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

Naziv

Цзяутин

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5