Opis

Moj prijatelj, dobrodošli u naš dućan, ako vam treba drugi model ovog proizvoda, molimo vas, kontaktirajte sa mnom, ja ću link na proizvod, tako da možete kupiti!I dobrodošli, dodati moj WhatsApp (+ 8613787899056)

Opis proizvoda

univerzalni kontroler motora s dvostrukim pogonom 24, 36 i 48 U s sinusni val (foc), novi uredan kompaktan, snažan kontroler бесщеточного motora, koji se može upravljati s dva motora.On to radi s dva бесщеточными motorima-hub, торможением e ili EMB.Sada smo dobili su kontroler koji se može automatski pročitati podatke motora pomoću softvera za programiranje RAČUNALA, za motore je lako raditi s našim kontrolerom.Podešavanje brzine će se provoditi gasa (0-5 U), kao i prilikom vožnje na электровелосипеде.Ako ne možete pronaći odgovarajuće konektore za spajanje kabela motora našeg kontrolera, možete odrezati kabelski priključak i pronaći kabeli motora na sljedeći način: debele žute, plave, zelene kabeli - fazni kabel motora; tanke crvene, crne, žute, plave, zelene - kabeli senzora Hall; tanke sive i bijele - kočioni kablovi emb.Maksimalna struja kontrolera iznosi 40 A, tj. ne više od 20 A za svakog motora, a ne više od 40 A faznog napona za svaki motor.Pogodan za električna kolica, malih skutera s dvostrukom snagom.Preuzimanje softvera za programiranje kontrolera motora s dvostrukim pogonom Smo osvježili naš upute za instalaciju softvera za programiranje i uporabu novih motora s našim kontroler s dvostrukim pogonom.Ako kupite motori kod nas, mi smo pre postaviti podatke, tako da oni mogu raditi s našim motorima.Postoje dva načina pogona. 1. Profil brzine: motor uvijek će davati veći okretni moment i leptirom samo regulira brzinu.I u ovom načinu rada, motori će se pokrenuti automatski kad nema ni jednog ulaza na gas. 2. Način momenta, to će biti poput vožnje uobičajenog električnog bicikla leptirom podešava izlazni okretni moment.

Profil tvrtke

UU Motor Technology Co., Limited

UU Motor osnovan 2012. godine, za 7 godina od male trgovinske kompanije porastao je specijalizirani proizvođač motora.Trenutno UU Motor se fokusira na:

1. Бесщеточные servo motori hub, koji su pogodni za AGV, robota i drugih inteligentni robotski vozila.

2. Motori glavčine EMB, koji su dobri za električnim invalidskim kolicima, električnih skutera, tereta i tako dalje.

3. Motori s visokim okretnim momentom, namijenjenih uglavnom za električna kolica, električne vrtne kolica, električna ručna kolica i tako dalje.

UU Motor proizvodi oko 40 000-50000 motora PCS za Kinu i inozemnom tržištu, prodajom oko 100 vrsta motora, kompleta i pratećih dijelova.Zahvaljujući dobrom kvalitetu i uslugama UU Motor privlači sve više i više novih partnera diljem svijeta.

Naši zanati

Dostava

Pitanja i odgovori

1. Mogu li postaviti uzorak?

DA.Možemo proizvoditi uzorak motora u skladu sa svojim zahtjevom.I mi smo također izrađujemo motor u skladu sa svojim dizajnom.

2. Mogu li prvo dobiti uzorak?

Da.In činjenica, kod nas postoji mnogo standardnih proizvoda spremna za slanje.Možete ih kupiti na našoj web stranici alibi ili u internet trgovini naše tvrtke.

3. Što je vaše rok za isporuku?

To traje 10-15 dana, nakon primitka vaše uplate akontacije.Volujski nalog pod 500шт Vrijeme izvršenja je 20 radnih dana.

4. Koji su vaši uvjeti plaćanja?

Za uzorak ili male narudžbe potrebno 100% depozita.Skupni nalog za 30% -50% depozita, a ostatak moraju biti plaćeni prije slanja.

5. Kao što je roba poslana?

Uzorci i male narudžbe se šalju zračnim экспрессом (FedEx, TNT, DHL, UPS) od vrata do vrata, a također sve više i više klijenata

također sviđa zračni express-dostava za rasuti naloga.

6. Što je jamstvo i politiku povrata?

Šaljemo rezervnih dijelova ili novih roba za neispravne.Ikada povrat бракованные robe.Mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi naše interese

kupaca.

Više informacija

Naziv

LanYuXuan

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Napon

24V/36V/48V

Težina

1.5kg

Mjesto podrijetla

Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5