Opis

Lice:

【Суперценная pakiranje】 U paketu 30 pribora za staklenici, što je dovoljno za svakodnevnu upotrebu i zamjene.Zatvarači na stezaljke za plastenika imaju dimenzije 75 x 30 mm i debljine materijala 3 mm. Dužina Z-spoj stezanje oplakuje otprilike. 13 mm za visoke stabilnosti.

Pribor potreban za staklenici: Z-vijčane stezaljke za staklenici i W-vijčane stezaljke za plastenička stakla mogu pružiti dodatnu sigurnost staklenici.To je potreban uložak pribor za pričvršćivanje ili popravak stakla u stakleniku. Kiša, vjetar i jaka sunčeva svjetlost moguće u bilo koje doba godine.

【IZDRŽLJIV materijal】 Zatvarači na stezaljke za staklenici izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 304.On je otporan na koroziju i izdržljiva.I ide li kiša ili snijeg, to ne utječe na njegova svojstva.To može produljiti trajanje staklene police za staklenici i uštedjeti troškove.Balistički spona: Stezaljka ima visoku snagu za stezanje zahvaljujući nehrđajućeg čelika debljine 1,6 mm

Balistički spona: Stezaljka ima visoku snagu za stezanje zahvaljujući nehrđajućeg čelika debljine 1,6 mm

Rezultat

Širok spektar primjene: Držači za staklo staklenika su prikladni za većinu običnih plastenika, za savršeno držanje stakla u stakleniku.Odnosi se na raznim materijalima kao što su пустотелая nosi ploče, višeslojne desktop, поликарбонатная glačanje, dupli sloj ploče, višeslojne ploče i sl.

Sadržaj pakiranja: 30 x Z-oblika buckle

Više informacija

Naziv

Zlink

Pribor za diy

Woodworking

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5