Opis

Za višekratnu upotrebu paket proizvoda izrađena od сверхпрочного netkane tkanine ojačane spremni uboda.Ove velike torbe za kupovinu izdržljiva i trajna, u njih mogu stati predmeta neobičnog oblika i kapaciteta do 50 kilograma. .

Torba za shopping ima dugu i široku ručku za nošenje u ruci ili preko ramena.Dužina ručke je 9,5 cm, kako mjeriti bilo koji tip tijela.Čvrsta tkanina osigurava da torba ne puca.Praktičan poklon za obitelj i prijatelje.

Sklopivi višekratni paketi za proizvode izrađene od visoko-kvalitetne netkani materijal, sadrže predmete neobičnog oblika, ne повреждаясь.

Dimenzije svakog paketa za proizvode čine 16,1 cm x 13 cm x 10,2 cm (Dxšxv).Sklapa se točno za jednostavno spremanje u kuhinji, u autu, torbici, ruksak i prtljazi.Odličan ne samo za povrće i voće, ali i za igračke, za kupovinu proizvoda ili odjeće.

Reusable proizvoda torba - to ne samo da svečana pakiranje, ali i dnevni pomoćnik u vašoj organizaciji.Idealan kao poklon pakiranje za blagdane, kao što je rođendan, Božić, Dan zahvalnosti, Dan majke i sl. Također se može koristiti za trgovine, kupovine u supermarketima, piknik na otvorenom i sl.

Boja: siva, crna

Materijal: ne-tkani materijal

Sadržaj pakiranja:

10 x torba-тоут

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Osnovni materijal

Najlon

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5