Opis

1. O proizvodu:

** Opseg isporuke obuhvaća:

(1) smještajni s 15 praznih paketa: to znači da ćete dobiti 15 komada višenamjenski praznih paketa / vreća bez logotipa kako bi zadovoljili svoje različite potrebe; možete Ih koristiti i kao kozmetičke, torbe za toaletne potrepštine, putne torbe, torbe za olovke, torbe za pohranu, torbe za ručni rad, poklon torbe, novčanik za kovanice i tako dalje; Kozmetikom za šminkanje će vam pomoći da se usmjeri i pohraniti stavke.

(2) 15 korisničkih paketa: to znači da ćete dobiti 15 komada višenamjenskog paketa s vlastitim logosa, to mogu biti tekstovi, slike, vaš designs...in da se osigura konačni učinak ispisa, molimo vas pošaljite nam jasne slike, nego oštrije slike, bolje je učinak ispisa..jamči kvalitetu proizvoda, mi ćemo vam poslati gotove pakete sa pečatom za potvrdu prije isporuke.Ako želite naručiti pakiranje u velikom broju, molimo vas prvo nas kontaktirajte.

** Veličine: Veličina torbe je 17* 23,5 potražite Oni портативны i udobna za nošenje i pohranu u torbici ili školskom ранце, pogodna za kozmetiku, kao što su četkica za šminku, ruž, olovka za obrve, sjenila za oči, uvijač za kosu trepavica, zračni jastuk, prah, kao i za svakodnevne stvari kao što su olovke, ključevi, kartice, telefone, toaletne potrepštine i tako dalje.

** Visoko kvalitetni materijal: pamuk kozmetikom munje izrađena od pamučne tkanine, koja je izdržljiva i экологична, ugodan na dodir, lako se skida ručno ili u perilicama, ne nosi, tako da se može koristiti za dugo vremena.

** Visokokvalitetni munje i obrta svojim rukama: male kozmetičke torbice svijetle, oni mogu sigurno držati svoje stvari od gubitka iz vrećice, možete napraviti svoju inspiraciju u svojim rukama.

** Široku primjenu: ove torbe za kozmetičke trake idealne su za dnevne putovanja, odmora, poslovnih putovanja, čišćenje kupatila, teretana, shopping, kampiranje ili drugih aktivnosti na otvorenom, kao i za ugodne darove za rođendane, Valentinovo, majčin Dan, Dan djeteta, Dan zahvalnosti, Božić.

Možete u potpunosti vjerovati iskustvu više od 15 godina proizvodnje torbe.

2. Kako jamčiti sigurnost vaše kupovine?

Mi se pridružio u sustavu osiguranja kvalitete platforme.Vaša uplata će biti zaštićena platforma prije nego što potvrdite primitak robe.Možete biti sigurni.

3. Podržava veleprodaju i dropshipping: ako želite kupiti u velikim količinama, molimo vas prvo nas kontaktirajte, mi ćemo vam pružiti veliki popust i razuman način logistike.ako želite kupiti po дропшиппингу, molimo vas, morate se naručiti izravno, mi ćemo poslati standardnim отслеживаемым logičan način koji je siguran i učinkovit.Osim toga, nećemo se postavljati na parcelu neki drugi suvišnih informacija.

4. Podrška za narudžbu: ako želite ispisati svoj logotip ili prilagoditi boju torbe s logotipom u velikom broju, molimo vas, kontaktirajte nas, kako bi dobili najbolju ponudu.Mi ćemo se potruditi da vam pomoći ostvariti vaše nadahnuće.

5. Vizija tvrtke:

Težimo postizanju harmonije između čovjeka i prirode, života i rada.Mi inzistiramo na izradi više gospodarskih, ekoloških proizvoda, smanjiti korištenje plastičnih vrećica i drugih неэкологичных proizvoda, dati svoj doprinos u obrani zemlje.

Ako imate bilo kakve potrebe, molimo vas prvo nas kontaktirajte, mi smo sigurni u kvalitetu naših proizvoda, cijeni i održavanje.Dobrodošli na prvi usporediti kvalitetu i cijenu proizvoda s drugim sličnim trgovinama, tada mi vjerujemo, da ćete napraviti pravi izbor. 以下所有图片及视频均为原创且备案,保留原图及原视频,禁止盗用于任何平台,盗用一经发现必投诉到底且不撤销.

Više informacija

Sastav materijala

Pamuk

Osnovni materijal

Pamuk

CN

Šangaj

Tip kopče

munja

Stil

Casual cipele

Oblik

jastuk

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip elementa

Kozmetičke torbice

Tip slike

Однотонный

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5