Opis

Opis:

Skup Glitter Tattooss uključuje 36 boja блесток, 5 predložaka za tetovaže / 105 uzoraka, 5 profesionalne četke za šminkanje i 3 bočice vodootporan ljepila, ne uzrokuje iritacije.Strašan body art možete stvoriti lako i ugodno.Tetovaža je vodootporan i služe od 3 godine.To ovisi o normalnost i ispravnost.Možete koristiti set tattooss na svoje tijelo na bilo kojem mjestu, na licu, ruci, kao i na.Načini primjene ove.Pogodna je za sve uzraste, uključujući djecu i odrasle.Najbolje za božićne festivala, umjetničke zabave, dječje igre u svojim rukama, igre iluzoran za djevojčice, переодеваний, karnevala, body arta, косплея i tako dalje Uživajte u prekrasnim kreativni provod s prijateljima i obitelji.

Specifikacija:

Naziv: Set od 36 boja privremene tetovaže s bljeskalicom

Težina: oko 400 g

Veličina: oko 23,5 * 14 * 3 cm / 9.2 * 5.5 * 1.1 unutar

Pakiranje: kartonske pakiranje

Lista proizvoda:

Prah za bljeskalicu * 36

Ljepilo * 3

Četka * 5

Šuplje predložak za tetovaže * 5 (105 slika)

Kutija izvorne boje * 1

Napomene:

1. Zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja, tu je razlika u boji proizvoda, molimo za razumijevanje.

2. Zbog ručnog mjerenja postoji pogreška u iznosu od proizvoda.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

Skup sjajnih tetovaže 1,36 boje: 5 listova /105 art, stencil za privremene tetovaže sa jedinstvenom temom, 36 boje bljeskalice, 5 četke, 3 bočice ljepila za tetovaže.Idealne igre "Uradi sam" odlično provode vrijeme u kreativnost, razvijaju praktične vještine, i misaone sposobnosti.

2. Otporni na vodu i sigurnost: sjajna tetovaža-космы mogu trajati od 3 do 7 dana, ovisno o normalnim uvjetima i pravilnu njegu.Može se nanositi na lice, obraze, podlaktice, zapešća i druge dijelove tijela.Čak i kada se koristi, sjenilo, umjetnost i obrt, Albumi za albume, zurke, čestitke, božićni dekor svojim rukama, Jednostavan za korištenje i čišćenje!

3. Odnosi se skripte: možete koristiti set za tetovaže na svom tijelu, također koristite.Kupci.Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas!

4. Pogodna je za sve uzraste: postoji dovoljno dizajna, da molimo za sve dobne skupine.Za svih uzrasta, uključujući djecu i odrasle.Bez obzira na dob, možete stvoriti sjaj i efekt, da počnete živjeti svoj život.

5. Savršen poklon: Sjajna tetovaža, pakiran u sladak poklon pakiranju, vrlo je pogodna za poklon za rođendan, blagdane, darove, darove za djevojčice, kao što su Božić, Halloween, umjetničke zabave, dječje igre u svojim rukama i tako dalje Pogodna za djecu iznad 3 godine, a za make-up žene i djevojčice.

Više informacija

Broj komada

KOMBINIRANI

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5