Opis

Dragi prijatelji, hvala što ste posjetili naš dućan.Mi smo фабричным trgovine i podržavamo veliko prodaju.Ako vam je potrebna veleprodaja, molimo, obratite se službi za korisničku podršku.Također imamo veliku zalihu, nakon naručivanja on će biti poslan u roku od 72 sata.Nadam se da su svi prijatelji će biti u mogućnosti pružiti nam veliku podršku, mi ćemo vam pružiti najbolju kvalitetu i uslugu!Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati direktno, svakako ćemo riješiti ih za vas i nećete imati nikakve gubitke.

pročitajte više predstavljamo kist za obrve A101brow brush i kist za eyeliner A102 eyeliner brush

Četkica za консилера S244 sa srpom

Četkica za obrve S121

Velika četkica za obrve S255

Četkica za obrve s dvostrukom glavom S251

Mlaznica za šminkanje na toplo podsjetnik

1. O sredstvima za čišćenje: Preporuča se koristiti deterdžente bez sapuna, alkohola i slabih kiselina s određenim ph.Za njegu preporuča se koristiti šampon i eterično ulje za kosu.

2. O postupcima za čišćenje кисточек za šminkanje:

A. Navlažite čekinje vodom.(Na temperaturama ispod 40 ° C)

B. Nanesite kap sredstva za čišćenje кисточек za šminkanje.

C. Lagano masirajte vrhovima щетинок u dlan.

D. Isperite čekinje.

E. Ocijedite višak vlage čistim ručnikom.

F. Spread čekinje i osušite ih obrnutim

G. Izbjegavajte izravan kontakt s drvenim ručkama u procesu čišćenja

3. O mogućem обжаривании vune: Na щетках životinja može biti roštilju vune.Molimo vas, budite što je moguće više pri čišćenju.Nakon čišćenja izravnati kosu prstima od korijena do vrha kose, a zatim pokušajte staviti kosu u hladnoj i проветриваемое mjesto da se osuši ih, naravno.Nakon pola sušenja možete prikvačiti za zube сетчатым torbu.Ako je jako поджаривается, može na odgovarajući način obraditi malo klima uređaja ili смягчителя kašmira.

4. O učestalosti čišćenja kićankama za šminkanje:

A. Pranje: vuna, vuna milovanje, mačja dlaka, норковая dlaka, vlakana vune i sl. svakih 3-5 tjedana, a беличью vuna peru jednom u 5-7 tjedana.Fibrozni kosa приклеились na tekućine, i preporučujemo da ih opere 1-3 puta.

B. Kemijsko čišćenje: Obrišite četkicu od korijena do dlake, četkom, vlaknastih tkanina ili čistom krpom i obrišite boju s četke.

5. O načinu brige za četkama za šminkanje:

A. Pri čišćenju, molimo vas, iznenada snažno operite ili zgnječiti čekinje, što će dovesti do taloženja ili čak uklanjanje dlaka na щетинках.Za brzo sušenje, molimo koristite sušilo za kosu, za suhu kosu ili stavite ih na sunce da se ne ošteti щетину.

B. 2. Cijeli proces pranja mora biti usmjeren glave četke prema dolje.Glava četke je dizajniran kako bi se spriječilo prelijevanje vode na ušću cijevi.Lako je da se povuče i četkicu za zube nije moguće potopiti direktno u vodi, tako i kao obor za zube napravljena od punog drveta, što može dovesti do njegova pucanja.Nakon što je četkica za šminkanje će biti očišćen, obrišite svu vlagu čistom krpom ili papirnatim ručnikom.Pokušajte staviti poklopac na četkicu dok se ne osuši na zraku (imajte na umu da morate zatvoriti ga od olovke u smjeru glave četke) i podarite metlici takav oblik, da se kosa ne поджаривались nakon sušenja.

C. Свежеприготовленная četka će malo miris.Ako vam ne smeta, možete očistiti ga još jednom i stavi glavu dolje u hladnoj i проветриваемое mjesto da se osuši.

D. Ručka četke za ovaj proizvod izrađen je od punog drveta.Molimo vas, uranjajte ga u vodu iznenada za vrijeme čišćenja pukotine na ručki za zube ne utječe na vijek trajanja proizvoda.

Više informacija

Broj komada

KOMBINIRANI

Materijal četke

Rakun, Najlon, Норковая vuna, Vlakna vune

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj modela

645544143988

Koristi se s

Olovka za oči, Četkica za obrve

Materijal ručki

Drvo

Naziv

Макияжница

Tip elementa

Četkica za šminkanje

Broj

1

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5