Opis

Moćne i velike выравниватели noge za namještaj - omogućavaju lako uskladiti namještaj kuće, u uredu, restoranu, školi ili kafića, da bi ona bila jednake visine.Oni omogućuju podići svoj namještaj i pomažu ugodno ukloniti ga!

Podesiva izravnavanje noge - čelična umetanje dužine 1,75 cm, s navojem 3/8-16 cm; Veliki komercijalni kvalitet, promjer 1/8 inča, debljina podloge 1/2 inča i potpuno podesiva visina od 3-4 cm do 1/3/4. za maksimalne podrške i prilagodbe.

Сверхпрочная i maksimalna podrška 1320 kg - Namještaj выравниватели komercijalne kvalitete, T-vijčane matice i vijci umetanje izrađeni su od čelika i mogu izdržati opterećenje više od 330 funti na noge, tako da je set od četiri može izdržati opterećenje na namještaj težine 1320 funti!

Za sve spolove - Stop нейлоновое dno, koje je pogodno za sve podove, kao što su parket / pločice / tepih.Dolazi s posebnim debelim войлоком visoke gustoće za parket za zaštitu poda od ogrebotina ili nagle buke.

Jednostavna instalacija - Za namještaj noge s postojećim navojem 3/8 " -16 samo вкрутите fini nogu za podešavanje visine.Ili prethodno izbušite rupu promjera 1/2 " i umetnite t-oblika maticu za univerzalnu ugradnju, učvrstite выравниватели noge i podesite na željenu visinu.

Boja: crna

Materijal: željezo

Sadržaj pakiranja:

16 x Stolni lift za noge

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

O дропшиппинге

1) primamo дропшиппинг, imamo veliko iskustvo u дропшиппинге, a mi ne ćemo postavljati bilo kakve reklame i materijala u red.

2) primamo CSV-datoteka (Excel datoteka) za obradu rasuti naloga.Trebate samo platiti jedan nalog na Apartmani-ante.com.hr.Mi ćemo obraditi vaše narudžbe u skladu s excel datotekom.možete nam poslati CSV-datoteka koja sadrži sve informacije o klijentu (ime, e-mail, puna adresa etchellip) i podatke o narudžbi (boja, količina).Ja ću ponuditi ukupnu cijenu.Trebate samo staviti jedan red na Apartmani-ante.com.hr, nakon što ste ga platiti.Mi загрузим vaša datoteka u naš sustav, a mi ćemo obraditi vaše narudžbe u skladu sa svojim datotekom.

Nakon toga, kako ćemo poslati narudžbu, ja ću proslijediti natrag CSV-datoteka sa šiframa za praćenje.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5