Opis

Opis:

1. Tepih za akupunktura noge lagane i sklapanje, tako da je vrlo prenosiv.Lako možete prenijeti ga za korištenje, vrlo povoljno.

2. Stimulira mišiće nogu uz pomoć tehnologije микротоков za poboljšanje cirkulacije u nogama i pomaže ukloniti umor nogu.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: podloga za akupunktura nogu

Boja: crna

Materijal: polipropilen

Veličina: oko 30* 29 cm / 11,81 * 11,42 inča

Tehničke karakteristike: punjive model, model s baterijama

Lista proizvoda:

1 * Mat akupunktura nogu

Napomene:

Molimo vas, shvatite da je zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja, tu je razlika u boji proizvoda.

Zbog ručnog mjerenja postoji pogreška u iznosu od proizvoda.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. 【Ublažava umor nogu】Zahvaljujući микротоковой tehnologije tepih za akupunkturne točke stopala pomaže stimulirati mišiće nogu, poboljšava cirkulaciju u nogama i pomaže ukloniti umor nogu.

2. 【Sklopivi i prijenosni】 lako možete prenijeti mat-maser za bioelektrične akupunkturne točke za upotrebu na otvorenom, jer je lagan i sklopivi, što je vrlo povoljno.

3. 【Jednostavnost korištenja】 Masažni tepih za noge radi mirno i tiho, i lagan za korištenje.Trebate samo staviti noge na tepih, da počnete ga koristiti.

4. 【Dobar izbor za poklon】Ako ste izabrali odgovarajući poklon za svoje bake i djedovi, roditelji, djevojka, dečko, prijatelj i tako dalje, mat za cirkulaciju stop - dobar izbor za poklon.On može pružiti im ugodan masaža.

5.【Široku primjenu】 Tepisi-masažer za noge, pogodni za ljubitelje sport / fitness, starije osobe, uredski radnici, vodeći sjedeći / stalna način života, putnike na dugim relacijama, česte bicikliste, plesača i planinara.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5