Opis

Optimalan protok zraka: Ventilator mount stvara savršen protok zraka brzinom do 20 m/s za učinkovit protok zraka.7 lopatica ventilatora premium klase stvaraju mekši i uravnotežen povjetarac.

Izuzetna tihi rad: Koristi se istosmjerni motor, koji radi tiho pod 35-55 db i štedi više energije nego tradicionalni motori izmjenične struje.Ventilator za spavaće sobe s minimalnom razinom buke će vam pružiti udobnost i hladnoća cijelu noć.

Široke i zaobljene oscilacije: Ovaj ventilator okreće oko 90 stupnjeva i vertikalni nagib na 120 ° distribuira protok zraka iz strane u stranu, pružajući cool breezes za sve u spavaćoj sobi, dnevnom boravku ili uredu.

Podešavanje hlađenja: Odaberite jedan od 4 načina brzine za stvaranje osobnog cirkulaciju zraka.Također možete postaviti sat na 0,5 - 1,5 sata - 4-8 sati za uključivanje ili isključivanje ventilatora u određeno vrijeme.

Jednostavno upravljanje: pratite brzinu okoliša, način, vrijeme i vibracije uz pomoć daljinskog upravljača s udaljenosti od 20 metara, kada se odmarate na kauču ili krevetu.8-inčni ventilator za spavaće sobe dolazi s 70-inčni kabel, omogućujući vam da lako doći do bilo koje od utičnice vašeg doma.

Jednostavnost instalacije i čišćenje: Slijedite jednostavne korake iz video za podešavanje ventilator za samo nekoliko minuta.Rama i krila ventilatora upućen za čišćenje za optimalne performanse.

Više informacija

Napon (U)

5V

Funkciju daljinskog upravljača

No

Snaga (W)

1w

Funkcija sinkronizacije

Nedostatak sinkronizacije

Naziv

NoEnName_Null

Podrijetlo

ZW (Origin)

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5