Opis

Električni aparat za brijanje za uklanjanje dlake s tepiha, alat za uklanjanje zavojnice za odjeću, led digitalni zaslon za Trav

1. Led-digitalni prikaz - uređaj za uklanjanje dlačica s tkaninu britva može jasno prikazati preostali kapacitet baterije i brzini prijenosa na led zaslonu.Razina napunjenosti baterije varira od 0 do 100, možete izravno vidjeti preostali kapacitet baterije bez obzira na to, ona se puni ili koristi, što je vrlo povoljno i intuitivno. Napomena: Ako je razina napunjenosti baterije na zaslonu manji od 10, potrebno ju je napuniti.

2. Učinkovito i izdržljiv i dugotrajan sredstvo za uklanjanje dlačica s namještaja - naš alat za uklanjanje dlačica od свитеров ima 3 postavke brzine (I / II/III).Prvo, ova mrežica torbica za aparat za brijanje s hrpa od tkanine ima rupe 3 veličine s pomoću kojih možete brzo očistiti kvržice kose različite veličine.Drugo, u usporedbi s tradicionalnim 3-list oštrice, mi оснащаем 5 kom. нержавеющими 6-list sječiva koji mogu značajno poboljšati učinkovitost sredstva za uklanjanje dlačica tkiva i zadovoljiti potrebe svih tkanina površina.

3. Dvostruka zaštita pomoću usisnog voda uređaja - to перезаряжаемое uređaj za uklanjanje dlačica od tkanine ima poboljšanom verzijom uklonjivi poklopac od velikog mreže bionic saće od nehrđajućeg čelika promjera 70 mm; Mali luk omogućuje čvrsto naliježu na odjeću i spremiti na sigurnu udaljenost od rezanja glave, čime se štiti tkivo od oštećenja.Ako mrežica torbica za aparat za uklanjanje dlačica će oslabiti ili će spadati, ona je odmah prestane raditi, kako bi se izbjeglo opasnosti ili oštećenja tkiva.

4. USB baterija Type-C-naša britva za čišćenje kauč tkiva i uklanjanje dlačica je opremljen ugrađenom baterijom velikog kapaciteta 1200 mah.Opremljen kabelom Type-C, on se može puniti izravno iz prijenosna računala, stolna računala, mobilnih izvora napajanja i auto punjača, što je vrlo povoljno.

5. Pogodno za većinu tkiva - To je ručni električni alat za uklanjanje dlačica s kauča za odjeću tako lako nositi sa sobom, što ga se može koristiti na putovanju ili kod kuće.Ona je pogodna za свитеров, odjeće, vunene kapute, kauča, jastuke, deke, čarapa, tkiva namještaja i tako dalje, što znatno poboljšava kvalitetu našeg života.

Boja: zelena

Materijal: ABS + metal

Veličina: 7,6x8x21,5 cm

Upućivanje sadržaj:

1 * domaćin

1 * rešetka za noževa

1 * usb kabel

1 * četka

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5