Opis

STOMATOLOŠKA OPREMA Za LIJEČENJE SPUSTU

Pregled

________________________________

Pitanja i odgovori

___________________________________

U: vi Ste proizvođač ili trgovačko društvo?O: mi Smo profesionalni proizvodne tvrtke OEM / ODM u stomatologiji, od 2011 godine s više od 12 godina iskustva

P: Koliko dugo traje vaša dostava?Ako želim prilagoditi dimenzije proizvoda, koliko će to trajati?

O: 1. Ako je roba na lageru, to je 5-7 radnih dana.

2. Mi vam možemo pružiti prilagođene usluge za naše klijente.To traje oko 15 dana.

Pitanje: Kako mogu napraviti rezervaciju?

O: mi Smo составим ponudu nakon što pošaljete nam svoj plan kupnje (uključujući naziv proizvoda, model i broj).Ako se slažete sa ponudom, molimo vas pošaljite nam svoj naziv tvrtke, adresu i telefon za isporuku robe.Mi выставим račun-проформу i obavijestiti te način plaćanja.Detalji isporuke robe i biti će obaviješten na odgovarajući način.

Pitanje: Kako se vrši aftermarket proizvoda vaše tvrtke?

A. Jamstveni period za ovaj proizvod je 12 mjeseci, možemo osigurati doživotno održavanje.Imamo stručni odjeli pred-trening i post-prodajnih usluga, koji mogu odgovoriti vam u roku od 24 sata za rješavanje tehničkih problema.

Ako imate problema u uporabi, možete opisati detalje problema, mi ćemo tražiti od tehničkih stručnjaka dati svoju odluku.Ako je potrebno, mogu se osigurati besplatne rezervne dijelove.

Pitanje: Koji je vas proizvod?O: imamo cijeli niz циркониевых blokova, uključujući blokove HT/SHT / white; blokovi s prethodnom obradom SHT/SHT-PLUS; višeslojni blokovi SHT / SHT-PLUS / i 3D PRO.Također nudimo i drugi materijali za glodanje, kao što su višeslojne PMMA, МОНОПММА, prozirni PMMA, VOSKA, glodanje boraksa, pećnica brzo sinteriranje, set za nanošenje glazure / mrlja, usluge digitalnog dizajna itd.

Više informacija

Certifikat kvalitete robe

URED Za САНИТАРНОМУ NADZOR KVALITETE HRANE I LIJEKOVA, CE

Naziv

NCDells

Veličina

22mm

Broj modela

OD 98

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Boja

Bijela

Materijal

cirkonij

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5