Opis

Электротерапевтический stimulans lubanje kod nesanice, anksioznosti, depresije, tablete za spavanje, Alfa para, fizikalna terapija

Što je za HZZ-a?

Электростимуляция lubanje (CES) - je metoda liječenja u potpunosti razlikuje od tradicionalnih terapija lijekovima i elektrokonvulzivna terapija.On stimulira mozak pomoću микротоков niskog intenziteta i mijenja moždane valove abnormalnu mozga.Mozak ispušta nekoliko neurotransmitera i hormona koji su usko povezani sa bolestima kao što su anksioznost, depresija i nesanica, kako bi se postigla liječenja ove bolesti.

Kako funkcionira CES?

HZZ potiče proizvodnju serotonina u mozgu, dok smanjenje razine kortizola (hormona stresa).

nježno potiče proizvodnju serotonina u mozgu i drugim нейрохимикатов odgovorne za zdrave raspoloženje i san.

omogućuje mozgu prirodan način proizvoditi serotonin, a istovremeno se poboljšava sposobnost mozga.

prilagoditi лимбическую sustav.Dokazano je u brojnim objavljenim studijama, uređaj je odobren od strane FDA za liječenje.

depresija, tjeskoba i nesanica, ali i kronična bol kad se odnosi na tijelo

Kako to pomaže kod nesanice

Nesanica počinje u vašem mozgu, gdje elektrokemijskih signala, tzv нейротрансмиттерами, kontroliraju, spavati ili smo budni.

Tijekom normalnog ciklusa spavanja neurone u bazi mozga počinju signal, kada smo zaspati, i "isključite" signale, koji ne daju nam spavati.Kada se ove neurotransmitere postaje neuravnotežen, signali ne rade onako kako bi trebali, razbijanje spavanje i ne daju vam da spavate cijelu noć.

Naš aparat za liječenje nesanice sigurno modulira elektrokemijski signale iz mozga, vodeći ih u ravnotežu pomoću elektroterapije, tako da možete dobiti više miran san uz istovremeno smanjenje simptoma povezanih s raspoloženje stanja kao što su anksioznost i depresija.

Kako se to radi za bol (kronična bol / migrena)

Osjećaj boli je prošao kroz vaše tijelo uz milijardi živčanih stanica koje su posebno

dizajniran za slanje poruke o boli putem elektrokemijskih signala.

Naš uređaj za elektroterapije koristi valni oblik микротока, učinkovito модулирующую signala unutar stanice, pružiti značajno olakšanje bolova i bolova bez lijekova.

Istraživanje i načela liječenja

Princip liječenja HZZ-a, u stvari, leži u činjenici da je poseban patentirani oblik signala se prenosi na lubanju, izravno stimulira mozak, hipotalamus, лимбическую sustav i ретикулярную sustav, mentalne i emocionalne aktivnosti menadžera.

1) Doprinose ga sekreta i oslobađanja različitih neurotransmitera, koji reguliraju individualne emocije i kognitivne sposobnosti, kao što su endogeni peptidi morfija (stavljanjem umirujuće i euforiju akciju, možete ojačati imunološki sustav čovjeka), acetilkolin (čime se povećava brzina prijenosa podataka), poboljšavaju sposobnost mozga za memoriranje, sveobuhvatno poboljšavaju funkciju mozga), serotonina (u mozgu može sudjelovati u regulaciju različitih fizioloških funkcija i patoloških stanja).

2) Utjecati i poboljšati abnormalne moždane valove, vraćajući se ненормальному stanje od abnormalnog stanja.Značajno povećava snagu alfa-valovi EEG (stanje opuštenosti mozga) i smanjuje snagu delta valovi EEG (stanje pospanosti i umora mozga).

3) Brzo smanjuje lučenje hormona stresa.

4) Brzo poboljšava fiziološke signale, kao što su broj otkucaja srca, krvni pritisak, mišićni tonus, kožne struja i temperatura kože.Čime se učinkovito kontroliranje stresa, anksioznosti i depresije, kao i podešavanjem emocionalno stanje.

Vezane eksperimentalne studije su pokazale da CES učinkovito može povećati razinu serotonina, noradrenalina i dopamina u mozgu, povećati lučenje endorfina s sedativni učinak i smanjiti razinu kortizola.

Prvi korak je umetnut u ušna školjka

Način i postupak terapijskog uređaja CES se razlikuje od medicinskih proizvoda, posebno dizajniran signal struje prenose preko elektroda ушного stezanje u mozak za izlaganje.

Drugi korak - poticanje živaca

Psihološki poremećaji mogu ometati normalne moždane valove ljudi, a električni poremećaj mozga povećavaju psihološke barijere.

Prema književnim podacima, terapija stimulacije moždanih valova može dovesti do normalizacije poremećenih moždanih valova, čime se smanjuje stupanj psihičkih poremećaja.

Treći korak - poboljšanje radio valova

Elektrode s uha klipovi su prošli posebne struje u mozgu, stimuliraju središnji živčani sustav u mozgu i razbijanje abnormalne moždane valove koji utječu na san i raspoloženje, kao i podešavanjem невротическую izlučivanje.

Četvrti korak - секреторный odašiljač

U mozgu postoje neke "poruke", koje upravljaju emocije, odnosno neurotransmitere koji izlučuju stanice mozga.EEG može regulirati lučenje neurotransmitera, čime se poboljšava raspoloženje i san.

Korak 5 - povratak u normalu

Duga nesanica dovodi do anksioznosti i depresije, a anksioznost i depresija još više pogoršati nesanicu.Ispravite nesanicu, anksioznost i depresiju uz pomoć HZZ-terapije, oslobađajući pacijenta iz ovog "začaranog kruga"

1. Koji su glavni simptomi ATANG CES?

ATANG CES, koji se trenutno prodaje u Kini i odobren od strane CFDA Državne uprave za hranu i lijekove, i uglavnom se koristi za liječenje simptoma sna i tjeskobe.Po odobrenju US FDA, on također ima učinak liječenja depresije.

2. Koliko dugo traje liječenje?

HZZ-a mogu poboljšati san i kontrolirati anksioznost, neki od njih mogu se popraviti za nekoliko minuta, kao što je zabrinjavajuće, ali za održavanje učinkovitosti preporučuje se dalje koristiti u skladu s uputama upute za poboljšanje i olakšanje simptoma.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Электротерапевтическая stimulacija lubanje

Kronična bol / migrena

Naziv robe

Uređaj za liječenje nesanice, tjeskobe, depresije

Napon litij baterija

100 ~ 240

stezaljka za uši

Provodi posebne struje u mozgu

Naziv

ATANG

Raspon tlaka

4-20 cm h2o

Broj modela

AT-9

Uređaj od nesanice CES

stimulirajući centralni živčani sustav

Princip rada

struja niskog intenziteta, подаваемый na uške

Kada je pravo vrijeme za koristiti

obrada 30 minuta do 1 sat od 7

Tip elementa

Spavanje i hrkanje

Način rada

S / T

Vrsta

Ručni satovi protiv hrkanja

Materijal

Kompozitni materijal

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5