Opis

Opis proizvoda: Model Wi-Fi

Hranjenje iz programa: Odličan dozator hrane s daljinskim upravljačem iz aplikacije, hranite svoje ljubimce iz bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme putem telefona (Android i iOS) i pratite zapisa o ishrani za upravljanje. Daljinski instalirati vrijeme i količinu hrane za automatsko hranjenje vašeg ljubimca i možete ga dijeliti sa više računa, lako se podešava.Podrška na mreži 2,4 Ghz

Preciznu kontrolu porcija i zdraviji život ljubimca: posuda za hranjenje 4,5 l je super za pse i mačke, запрограммируйте do 4 obroka na rasporedu vašeg ljubimca, na 1-20 obroka u obrok.

individualni poziv za hranjenje za 10 sekundi: snimite svoje glasovne poruke i reproducirajte ih, da bi vaši ljubimci bolje navikli na izvodu dok se podijele obrok.Automatsko emitiranje podsjetiti svoje kućne ljubimce, da je vrijeme za jelo, i oni više neće osjećati usamljeno, slušajući snimanje svog glasa.

Izmjenjivi i duboki pladanj od nehrđajućeg čelika: Pladanj hrane od nehrđajućeg čelika pruža zdrav i гигиеничное hranjenje i spašava vaše ljubimce od akni na bradi.Odvojiva dizajn, udoban za rastavljanje i jednostavno čišćenje.

Režim dvostrukog napajanja: Prehrana izvoda vrši se pomoću isporučenog adaptera za napajanje ili 3 baterije tipa D (u kompletu ne dolaze).Backup baterija osigurava da vaši ljubimci će накормлены čak i prilikom nestanka struje.Preporučljivo je koristiti bateriju i adapter u slučaju bilo kakve nestanka struje

Više informacija

Materijal

Od nehrđajućeg čelika

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Vrsta

Psi

Izvor napajanja

PUNI

LCD zaslon

DA

Naziv

LEZIZI

Napon

5V

Količina

4,5 litara

Maksimalna snaga

100 g

Minimalna performanse

50 g

To je pametan uređaj

DA

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5