Opis

Vanjski zračni zračni kauč Vodootporan lijeni kola s torbicom za nošenje, inflatable krevet je idealan za putovanja, kamp, plaža, bazena i plaže zurke

Veličina: 190x70 cm/74,8x27,6 inča (do надувания)

Presavijeni veličina: 40x20 cm/ 15,7x7,9

Obratite pozornost!!!!

Veliki dio propuštanja zraka se događa zbog toga što zrak koji nije potpuno minimiziran, molimo vas, uzmite ga, tako da ga nije bilo moguće da se skupi!

Karakteristike:

High-end zračni kauč: bouncy kauč izrađen od 190T poliester ripstop, vodootporan i стойкого na habanje.Zahvaljujući high-tech tehnologiji glatko šivanje materijal ovog надувного kauč ne juri čak i pri sunčevoj svjetlosti, a može se koristiti na vodi.

Jednostavno punjenje: bouncy torbu.Надувайте za nekoliko sekundi bez pumpe. jednostavno otvorite диванный vrećicu i držite ga protiv vjetra za biranje zraka, ili podignite 3-5 puta.Brzo zatvorite vrećicu i krenite tako da to ne može biti skupi, i u tren oka ćete dobiti udoban kauč na napuhavanje.

Praktičnost: Novi i poboljšani napuhavanje kola više i više zgodan nego tradicionalni oblik kanu.Maksimalna težina tereta: 200 kg. Im stoji kao odrasli, tako i djeca.

Lako držati i nositi: ovaj marširati kauč dolazi sa torbicom za pohranu, što olakšava njegovo переноску.Stavite ga u malu torbu i ponijeti sa sobom gdje god idete.Dobar izbor za aktivan odmor.

Raznovrsnost: možete ga koristiti u različitim scenarijima, kao što su putovanja, kampiranje, planinarenje, plaža, party na bazenu, dvorištu ili čak i u zatvorenom prostoru.Ovo je idealna naprava za kampiranje

Više informacija

Materijal

Polyester

Broj modela

Napuhavanje zračnog kauč na razvlačenje Lazy Lounger napuhavanje kola

Zajedničko korištenje

Vrt namještaj

Veličina do надувания

190x70 cm

Tip kauča

Jednokrevetnu

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Posebne namjene

Vrt kauč

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5