Opis

[UČINKOVITO POVEZIVANJE kauča] Dioni ulični pletena kauč za vrt je vrlo jednostavan i osjetljiv na pokrete, osobito djeca ili kućni ljubimci su uvijek će gurnuti namještaj izvana, da je opasno tijekom igre.A naši spojnice za namještaj za vrt učinkovito sprečavaju kretanje između секционной ili modularni namještaj, tako da nema potrebe da svaki dan popravljati vaše ulice namještaja za vrt.

[IZDRŽLJIV materijal] Proizvedeni u trajanju od visokokvalitetnih materijala, koji ima термостойкостью i otpornost na koroziju, naše stezaljke za vanjski namještaj može se koristiti u svim vremenskim uvjetima tijekom dugo vremena, čak i pri visokoj temperaturi od 100 stupnjeva Celzija, lako ih učvrstiti.

[Jednostavnost instalacije] Lako se instalira ili je uklonjena ručno, alat nije potreban.Prvo ga pričvrstite s jedne strane, a zatim snažno pritisnite na stezaljke za namještaj za vrt.

Pogodno za: dvije cijevi širine 5,5-5,8 cm

boja: crna

Materijal: plastika

veličina: unutarnji spremnik: 6 cm

Upućivanje sadržaj:

20 x stezaljke za šiblja namještaja za vrt

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5