Opis

Karakteristike:

1. Solarna svjetla može potpuno napuniti za 4-6 sati sunčanih dana.Kada u potpunosti napunite ih možete koristiti do 6 do 8 sati navečer.

2. Izrađeni su od polimernih materijala vrtne figure obrađene ultraljubičastim zračenjem kako bi se spriječilo blijeđenje boje, što osigurava trajnost tih ukrasnih figura za pse.

3. Naše lijepe, sunčane i na kopnu svjetla dog welcome donijeti veliko i čarobno raspoloženje u ukras vašeg kućnog vrta.

4. Idealno za bilo kojeg mjesta s izravnom sunčevom svjetlošću, kao što su vanjski vrt, dvorište, terasa, travnjaka, staza, pristupna staza i sl.

5. Naš solarna lampa za uređenje vrta-najbolji poklon za vašu obitelj, prijatelje, festivala, partijanja i tako dalje

Specifikacija:

Naslov: Solarni zemaljske svjetiljke

Materijal: smola

Veličina: oko 41 * 8 cm / 16,14 * 3,14 inča

Solarna ploča: jednostruki поликремниевая 2 /80 ma

Ni-MH baterija: 1,2 / 600 ma

Radno vrijeme rasvjeta: oko 6-8 sati

Težina: oko 600 g

Pakiranje list:

Solarni zemaljska svjetla * 1 komplet

Napomene:

1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.

2. Molimo vas, oprostite na malo odstupanje u dimenzijama zbog ručnog mjerenja.

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Vječno svjetlo: Naš vrt kipovi su opremljeni led каркасами, koji se hrane od energetski efikasne led žarulje na solarni pogon, pruža zapanjujući rasvjeta na zalazak sunca i sumrak.

2. Robustan i izdržljiv: Izrađeni su od polimernih materijala, vrtne figure pasa obrađene ultraljubičastim zračenjem kako bi se spriječilo blijeđenje boje, što osigurava trajnost tih ukrasnih figura pasa.

3. Izuzetan dizajn: Lijepo izrađene od smole i ručno oslikane, to je fascinantno i realnu ukras za vrt za pse ukrašen led kost unutar usta s natpisom "Dobrodošli".

4. Različite scene: Idealan za bilo kojeg mjesta s izravnom sunčevom svjetlošću, kao što su vanjski vrt, dvorište, terasa, travnjaka, staza ili pristupna staza i sl. Kip suprotstaviti se bilo kojem vremenu, što ga čini idealnim predmetom dekor na otvorenom.

5. Savršen poklon: Naš solarna lampa za uređenje vrta-najbolji poklon za vašu obitelj, prijatelje, festivala, partijanja i sl. Sve se sviđa ova slatka vrtne svjetiljke za pse.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5